VELIKA ŽIVOTNA PROMJENA

Ella Dvornik uskoro napušta Zagreb? Osim što su smislili ime za bebu, ona i Charles otkrili su i gdje kupuju kuću

25.01.2020 u 20:32

Bionic
Reading

Kći preminulog kralja funka i uspješna blogerica Ella Dvornik redovito svoje obožavatelje na društvenim mrežama informira o novostima u njezinom životu, a nedavno im je otkrila i kako planira okrenuti novu životnu stranicu u svom životu. Nakon njezine objave mnogi su se zapitali planira li Ella sa suprugom Charlesom Pearceom, kćerkicom Balie Dee i bebom koja tek treba doći na svijet preseliti izvan Zagreba

U jednom od svojih Instagram Storyja Ella Dvornik je otkrila kako ona i njezina obitelj imaju puno planova za skoriju budućnost. Osim što idući tjedan kupuju novi auto, 29-godišnja blogerica je otkrila kako već neko vrijeme planiraju kupnju kuće u Istri.

'Napokon smo se odlučili oko imena za bebu, oko auta koji ćemo kupiti idući tjedan. Još samo da kuću riješimo i mogu roditi u miru. Idući tjedan pohodimo Istru za kućama i zemljištima. Ako znate za neka zanimljiva, šaljite u inbox', napisala je Ella u objavi na Instagram Storyju te je ubrzo požalila i brže-bolje obrisala istu.

Ella ovom objavom nije jasno dala do znanja planiraju li ona i Charles investirati u kuću koju će koristiti kao vikendicu ili se u potpunosti planiraju preseliti iz njezina rodnog Zagreba, no obzirom da trenutno žive u, kako je i sama priznala, privremenom stanu, postoji velika vjerojatnost da kći Dine Dvornika uskoro seli u Istru.

Iako zbog toga što poštuje suprugovu želju još uvijek ne želi otkriti spol djeteta, Ella je sada otkrila kako su se ona i Charles dogovorili oko imena djeteta.

O kojem je imenu riječ nije otkrila, ali je najavila da će i drugom dijetetu nadjenuti originalno ime poput onog koje nosi njihova kćerkica Balie Dee. Njezino ime spoj je Elline i Charlesove omiljene turističke destinacije i početnog slova imena Ellinog oca i Charlesove majke.

Ella Dvornik u novim BiteMyStyle kreacijama Izvor: Promo fotografije / Autor: ZFERINA