PRESELJENJE U TIJEKU

Ella Dvornik otkrila dio svog novog doma, obožavatelji poručili: 'Ovo je bolesno dobro'

28.10.2019 u 19:10

Bionic
Reading

Posljednjih dana imala je pune ruke posla - osim brige oko uskoro dvogodišnje kćeri Balie Dee, mnogobrojnih poslovnih obveza, ali i trudnoće, koja je sama po sebi 'drugo stanje' - Ella Dvornik sa suprugom Charlesom Pearceom selila je 'cijeli svoj život' u njihov novi dom

Već danima Ella Dvornik svojim se obožavateljima na društvenim mrežama, kojih samo na Instagramu ima 422 tisuće, žali kako ima pune ruke posla zbog selidbe u njihov drugi dom. Naime, tročlana obitelj, u kojoj je osim nje i njezin suprug Charles Pearce kao i uskoro dvogodišnja Balie Dee, uskoro će se povećati za još jednog člana, stoga im je bio potreban i veći prostor.

Idealna lokacija, kao i potrebna kvadratura, već je pronađena, a sada je s obožavateljima podijelila i dijelić dnevnog boravka. Ono što je privuklo poglede staklene su stijene iz kojih se pruža pogled na zelenilo vrta, kao i sjenicu koja se nalazi u istom, a koja će na proljeće iduće godine, kada stigne novi član obitelji Dvornik-Pearce, biti idealna za uživanje.

Obožavatelji ne kriju oduševljenje njihovim novim domom, pa se komentari samo nižu. Ima onih koji su na stan rekli: 'ovo je bolesno dobro', onih koji su se divili dvorištu, ali i onih koji su već 'vidjeli Charlesa sa kosilicom'.

  • +2
Ella Dvornik Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić