MLADA MAMA

Ella Dvornik o drugoj trudnoći: 'Kako je krenulo, za mjesec dana ću izgledati kao da sam spremna za porod'

23.10.2019 u 09:58

Bionic
Reading

Blogerica i influencerica Ella Dvornik u 17. je tjednu trudnoće. Čeka drugo dijete sa suprugom Charlesom Pearceom. Za razliku od prvoga puta, trbuh joj raste znatno brže, a evo što je zaključila

Osim što je u procesu selidbe iz stana u podsljemenskoj zoni, Ella Dvornik ne krije da je pod stresom i zbog brojnih drugih briga i obveza. Mlada mama koja već ima kćerkicu Balie Dee sada sa suprugom iščekuje drugo dijete, kojem još nije otkrila spol.

O svojoj drugoj trudnoći, nakon što ju je prva tri mjeseca krila od javnosti, sada redovito izvještava putem društvenih mreža. Kroz humor i na sebi svojstven način, 28-godišnjakinja rado piše o onome što muči mnoge trudnice.

Tako je primjerice usporedila veličinu svog trbuha u ovoj i prvoj trudnoći.

'Fun fact: U prvoj trudnoći dobila sam pravi trbuh tek nakon 20. tjedna, ovaj put ga furam već od 14. Kak' je krenulo, za mjesec dana ću izgledati k'o da sam spremna za porod', napisala je Ella uz priloženu fotografiju svog trudničkog trbuščića i naglasila da je trenutno u 17. tjednu.

Osim toga, osvrnula se na temu selidbe iz stana u kojem je živjela posljednje dvije godine, smještenog u podsljemenskoj zoni.

'Ovaj tjedan finaliziram selidbu i jako mi je sve već bilo stresno do sada, a stres tek počinje. Tako da ću možda malo biti odsutna jer nisam razmišljala da zovem ljude za selidbu, pa ćemo 235 kvadrata namještaja prenositi moj muž i ja ovaj tjedan. Bit će zanimljivo! Šaljite pozitivne misli i energiju. Pogotovo jadnom Charlesu.'