U SVOM STILU

Je li Ella Dvornik u posljednjoj objavi dala naslutiti spol druge bebe?

25.10.2019 u 12:11

Bionic
Reading

Blogerica i influencerica Ella Dvornik ulazi u peti mjesec trudnoće, a u veljači bi na svijet trebala donijeti svoje drugo dijete. Iako je mlada mama vrlo pričljiva kada su u pitanju simptomi trudnoće, spol bebice još uvijek vješto krije, a neki misle da je ovime dala naslutiti što nosi

Mlada mama Ella Dvornik koja sa suprugom Charlesom Pearceom dijeli kćerkicu Balie Dee, ponovno je trudna. Pred kraj zime trebala bi na svijet donijeti svoje drugo dijete, a slavna blogerica još nije otkrila hoće li roditi djevojčicu ili dječaka.

Iako poprilično aktivna na društvenim mrežama, gdje dijeli mnoge privatne trenutke svog života, Ella je po pitanju spola dosta tajnovita.

No, neki smatraju da je jednom slučajnom objavom dala naslutiti kojeg će spola biti drugo dijete.

Podsjetimo, Ella je u procesu selidbe iz kuće u podsljemenskoj zoni, te je u velikom stresu oko pakiranja svih osobnih stvari. Tako je prilikom slaganja dječje odjeće, onu koju je prvih nekoliko mjeseci nakon poroda nosila Balie, Ella otkrila zanimljiv detalj.

'Roba od Balie kada je bila mini. Super je što mi je sve ostalo, pa mogu opet iskoristiti', napisala je Ella ispod fotografije na kojoj se vidi većina ženske odjeće u ružičastim i crvenim nijansama. Zbog tog su podatka mnogi pomislili da će Ella ponovno dobiti kćerkicu.