IDE U NOVI DOM

Ella Dvornik se seli i rasprodaje namještaj

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: ZFERINA

Blogerica i njezin suprug, britanski marketinški stručnjak Charles Pearce s mnogo pažnje i ljubavi svili su svoje toplo obiteljsko gnijezdo. No blogerica je nedavno obznanila da za nekoliko mjeseci odlaze u novu kuću. Ella Dvornik sada se mora riješiti namještaja koji očito ne želi u novom prostoru pa ga prodaje putem društvenih mreža

Ella Dvornik je objavila da prodaje svoj ormar te zamolila pratitelje da se jave samo s ozbiljnim upitima. 'Molim vas da se javite samo ako ste ozbiljno zainteresirani, u jako sam stresnom periodu sa selidbom i svime pa bih cijenila upite ozbiljnih kupaca bez previše okolišanja', poručila je.

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Ella je i prije znala pokazivati svoj stan, ali vrlo oskudno, pa smo imali priliku vidjeti samo pojedine kutove. Njezin trenutni životni prostor u skladu je s trendovima uređenja pa prevladava bijela boja, a zbog velikih prozora pun je svjetlosti.

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Ona i Charles selili su se i dok su čekali prvo dijete Balie Dee, a stan u podsljemenskoj zoni u kojem su živjeli dvije godine napuštaju za vrijeme Elline nove trudnoće, za koju je javnost nedavno saznala, također preko društvenih mreža.

Ella Dvornik u novim kreacijama BiteMyStyle

Izvor: Promo fotografije / Autor: ZFERINA

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!