OVAKO TO ONA RADI

Ella Dvornik o hejterima: 'Najbolji način za obranit se je da se sprdaš na svoj račun'

12.10.2018 u 21:45

Bionic
Reading

Lifestyle i travel blogerica je postala prava internetska zvijezda i to zahvaljujući aktivnom korištenju društvenih mreža. Ella Dvornik tvrdi da je bitno imati profile na Facbooku i Instagramu jer se tako dobiva i različita publika. Sada su je opet su je, očito, iživcirali oni koji joj svakodnevno ostavljaju negativne komentare ispod njezinih statusa i fotografija

Svojim objavama na društvenim mrežama stekla je ugled djevojke bez dlake na jeziku, a u najnovijoj objavi na Instagramu bez zadrške se 'obrecnula' na provokatore. 'Najbolji način za obranit se od hejtera je da se sprdaš na svoj račun i prihvatiš činjenicu da te tamo negdje netko uvijek mrzi zbog te jedne stvari. Za ostalih 999 stvari vjerovatno još nisu saznali', poručila je Ella Dvornik.

Mnogi posjetitelji je ne štede predbacujući joj puno toga od izbora odjeće, izgleda, marketinških poteza i karaktera, pa sve do njezinog obiteljskog života. Kći neprežaljenog kraja funka Dina Dvornika svaki put kad je napadnu zbog nečega, ne ostaje dužna onima koji je kritiziraju.

  • +35
Ella Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX