O MAJČINSTVU

Ella Dvornik dijeli slatke muke s fanovima: Kako probuditi bebu

09.03.2020 u 13:34

Bionic
Reading

Kao i nakon rođenja prve kćeri influencerica i s drugom djevojčicom koju je rodila 20. veljače, redovito dijeli svoju svakodnevicu, sa svim vrlinama i manama, za razliku od većine drugih ljudi koji je uglavnom uljepšavaju. Pričala je tako o teškoćama s izdajanjem, upoznavanju kćerkica i rješavanju trbuha - za nju očito ne postoji tabu tema. Među ostalim je opisala i simpatičnu crticu sa spavanjem

U najnovijem obraćanju fanovima, influencerica je najprije pokazala kako sa svojim mezimicama uživa u sunčanom danu, a onda se u Instagram storiesima našalila da se mlađa kćerkica Lumi Wren 'nadrogirala' kisikom jer spava te kako bi je htjela probuditi budući da želi spavati po noći.

Ranije je Ella Dvornik opisala da je djevojčica 'vrh beba'. 'Četiri sata spava, malo pojede i odmah u natrag u nesvijest. Al' znam da je to kratkog vijeka pa uživam dok traje', pojasnila je Ella koja je time potaknula raspravu. Kao i uvijek do sada pratiteljice su podijelile vlastita iskustva s bebama. Neke su pohvalile svoju djecu napisavši da su od prvog dana spavale cijelu noć u komadu, a neke druge su se požalile da su iza njih mnoge besane noći.

View this post on Instagram

Laku noc od nas ❤️ #cosleeper

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

Kad je riječ o temi spavanja i Ellin suprug marketinški stručnjak Charles Pearce je imao za reći ponešto o tome. Na Instagramu se požalio da je umoran.

'Ovo nije bilo kakvo spavanje, ovo je zasluženi poslijepodnevni duboki drijemež. Ovo je tri tjedna brige o bolesnoj Balie dok vodim tri kompanije. Žena nakon toga donese kući malenu i vrlo glasnu sestricu. Ovo nije mačji kašalj, ovo je prokleto težak i naporan posao! Samohrani roditelji, vi ste legende', poručio je Charles ispod fotografije.

Podsjetimo, influencerica je Lumi rodila pet tjedana ranije, a zbog kolestaze je morala preostalo vrijeme do trudnoće provesti u bolnici. Ona i njezin Charles imaju i dvoipolgodišnju kćerkicu Balie Dee.