PELIN I MED

Ella Dvornik reagirala na pobjednika Voicea: 'Vinko, sve najbolje u daljnjoj karijeri! Kad ti zivot ponudi pelin, drmni odma dva!'

23.02.2020 u 23:25

Bionic
Reading

Prije desetak dana Ella Dvornik iznenadila je sve objavom da je hospitalizirana. Ipak, kako je sama razjasnila radi se o izuzetno aktivnom djetetu koji je sve diglo na uzbunu šest tjedana kasnije. Dok leži u privatnoj klinici Ella je imala prilike pogledati show The Voice, a nastup pobjednika, koji je kao finalnu skladbu odabrao onu Dine Dvornika 'Pelin i med', Ellu je očigledno oduševio

'Netko je bio ekstra aktivan ovu trudnoću pa se šest tjedana ranije doveo u rodilište Podobnik na luksuzan odmor', napisala je prije desetak dana na Instagramu Ella Dvornik. Slična joj se stvar dogodila i s djevojčicom Balie, kada je hospitalizirana u 36. tjednu, a ubrzo se i porodila, stoga joj sada nije svejedno jer je u ovoj trudnoći simptome primijetila u 33. tjednu.

Ipak, dok čeka porod u privanoj klinici Podobnik Ella Dvornik ima viška vremena pa tako očigledno nije ni propustila sinoćnji trijumf mladog Vinka Ćemeraša, pobjednika ovogodišnjeg izdanja spektakla 'The Voice Hrvatska'.

Bas mi je drago da je Vinko pobjedio the voice s pjesmom Pelin i Med ❤️ osim sto je tu pjesmu tesko pjevati, mislim da i sama tematika pjesme opisuje cijelo Vinkovo putovanje 🤗'Vinko, sve najbolje u daljnjoj karijeri! Kad ti zivot ponudi pelin, drmni odma dva! ❤️, napisala je u objavi na Facebooku Ella Dvornik.

Ako ste propustili u napetoj završnici popularnog showa The Voice Hrvatska pobjedu je odnio Vinko prema odluci gledatelja!

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: HRT

Vinko je nakon izvedbe rekao da je uživao od audicija do sada sve više i više i da mu je drago da je završio put u Voiceu baš ovom skladbom. 'Užasno mi je drago da je Vinko otpjevao na kraju baš ovu pjesmu. Vinko je skuliran momak drag dečko i nekako je ova Dinina pjesma sve to zaokružila' jedva je izrekao njegov mentor Gobac i zaplakao.

  • +33
Finalna večer u televizijskom showu The Voice Hrvatska Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic