STIGLA LUMI WREN

Sretna vijest u obitelji Elle Dvornik i Charlesa Pearcea

24.02.2020 u 18:27

Bionic
Reading

Influencerica Ella Dvornik postala je drugi put mama, a sretnu je vijest objavila na svojem Instagram profilu

'Tata nas je coprao i stigla sam vam na svijet 20.02.2020 u 18:17h cak 5 tjedana ranije. Mama se htjela odmoriti pa me je držala u tajnosti, al ja sam vam jako sretna što vam napokon mogu svima reći bok! I jedno veliko veselo hvala svima u Rodilište & Poliklinika Podobnik koji su se pobrinuli da stignem na svijet zdrava i vesela. Jedva Čekamo da se upoznamo i s Balie! Puno pusa od ponosnih roditelja i Lumi Wren Mama smijes popiti pivu!', napisala je Ella uz objavu.

Malena Balie Dee koja je rođena u studenome 2017. tako je dobila sestricu kojoj su roditelji dali neobično i jedinstveno ime: Lumi Wren.

Inače, Ella i Charles su se vjenčali u Las Vegasu, a do zadnjeg su uspješno skrivali spol bebe. Lumi Wren rođena je u Rodilištu i poliklinici Podobnik gdje je Ella bila hospitalizirana u 33. tjednu trudnoće zbog kolestaze. Riječ je o stanju u kojem prestaje protok žuči i koje se javlja u kasnoj trudnoći, a simptomi su intenzivan svrbež, osobito na rukama i nogama.

Slatkom se unukom pohvalila i ponosna baka Danijela Dvornik.

'Uf, jedva sam dočekala da Ella objavi ovu sretnu vijest jer sam se sve ove dane morala suzdržavati. Uglavnom, stigla nam je Lumi Wren, mala Ribica u podznaku Vodenjak (Elli za dispet)', napisala je na Instagramu Ellina mama Danijela pored fotografije predivne djevojčice.

Charles Pearce i Ella Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL