dotukli ju problemi

Drastična promjena: Posrnula pjevačica šokirala izgledom

24.11.2017 u 11:45

Bionic
Reading

Slavna pjevačica Mel B, koja je nekoć vladala glazbenom scenom kao članica Spice Girls, nakon nedavnog dramatičnog razvoda i bankrota koji ju je dotukao drastično je promijenila svoj izgled i mnoge šokirala

Ljetos je ova bivša pjevačica prolazila kroz najbolnije razdoblje života, kada je nakon deset godina predala papire za razvod od Stephena Belafontea.

Nije tada ni slutila da će je ta rastava toliko dotući i znatno promijeniti život.

Osim što je izgubila životnog partnera, Melanie Brown, poznatija pod umjetničkim imenom Mel B, doživjela je bankrot. Cijelo njezino bogatstvo koje je stekla karijerom pjevačice u kultnoj grupi Spice Girls istopilo se, pa je 42-godišnja Britanka pala u veliku depresiju. 

  • +7
Mel B Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Odrazilo se to i na njezinom izgledu. Viđena je ovih dana u Los Angelesu te je šokirala novom frizurom, kao i znatno mršavijom figurom.

Stres i briga oko skrbništva nad zajedničkom djecom, kao i nakon presude da bivšem suprugu svaki mjesec mora isplaćivati 40.000 dolara, ostavili su traga. 

Kratka frizura upečatljive ružičaste boje i neobičan stajling u kakvom ju do sada nismo viđali odaju dojam da je bivša pjevačica započela neko novo poglavlje u životu. 

Mel B Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia