skup razvod

Bivša spajsica u šoku nakon sudske odluke koja će joj promijeniti život

17.07.2017 u 10:16

Bionic
Reading

Tri i pol mjeseca nakon što je bivša pjevačica grupe Spice Girls Mel B predala papire za razvod od supruga Stephena Belafontea, s kojim je provela deset godina u braku, u javnost su procurili detalji sudske odluke. Evo tko je na kraju novčano profitirao ovom rastavom

Sudska odluka obavezala je Mel B da bivšem suprugu mora svaki mjesec isplatiti 40.000 dolara. Odluka dolazi kao odgovor na Stephenov zahtjev za novčanom pomoći od bivše supruge jer tvrdi da nema sredstava za osnovne životne troškove.

Svjetski poznata pjevačica i sada njezin već bivši suprug rastali su se nakon gotovo deset godina braka jer ju je on navodno zlostavljao, ali i varao s dadiljom njihove djece. 

Ona je tada zatražila i skrbništvo nad njihovom petogodišnjom kćeri Madison, ali i rekla kako strahuje za svoju sigurnost. 'U velikom sam strahu i bojim se za vlastitu sigurnost. Bojim se njegovih prijetnji i da će ih upotrijebiti protiv mene na sudu, što će na koncu donijeti štetu i meni i djeci', izjavila je nedavno 42-godišnjakinja.

Izgleda kako su se njezine sumnje potvrdile pa je na kraju sudska odluka itekako štetna za nju. Osim što mu mora mjesečno pomagati velikim iznosom novca za osobne potrepštine, kao što su računi, prehrana i stanovanje, morat će mu jednokratno isplatiti 140 tisuća dolara kao naknadu za sudske troškove.

Prisjetimo, prilikom sudskog procesa u javnost je plasirana i informacija kako je bivša spajsica na rubu bankrota zbog rastrošnog života koji je živjela s Belafonteom.

Mel B - bankrot Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Navodno je spiskala cijelo svoje bogatstvo koje je zaradila tijekom karijere. 

Trošilo se na skupocjene automobile, luksuzna putovanja, nakit i odjeću, a jedan od bizarnijih troškova je i rođendanski poklon bivšem suprugu, kojeg je tada iznenadila privatnim otočićem.

Zli jezici odmah su nakon ove informacije počeli nagađati kako je ovo samo uigran scenarij pjevačice i njezine odvjetnice kako ne bi morala ništa od svoje zarade podijeliti sa suprugom, a sada to postaje sve izglednije.