NE KRIJE SVOJE GODINE

Dovoljno je da Sanja Vejnović objavi novi selfie pa da krene lavina komplimenata

03.06.2020 u 15:10

Bionic
Reading

Nakon niza fotografija svojih filmskih uloga kojima se prisjećala svoje bogate karijere, glumica koju trenutno publika može pratiti u repriziranim epizodama serije 'Kud puklo da puklo' na Novoj TV razoružala je pratitelje na društvenim mrežama fotografijom iz sadašnjosti

Sanja Vejnović stalno dokazuje kako kronološka i biološka dob nisu iste te da netko s pedeset može izgledati i osjećati se kao da ima osamdeset, ili pak kao tridesetogodišnjak. Glumica će u kolovozu napuniti 59 godina, što se po njenu mladolikom izgledu nikada ne bi dalo zaključiti.

Već je mnogima poznato da su geni, prehrana, tretmani, ali i dobro raspoloženje zaslužni za njen dobar izgled. Najnovijom fotografijom pokazuje kako se 'malo našminkala', no njezinim fanovima ona je jednako lijepa i bez make upa. Uvijek joj tepaju da je neponovljiva i prelijepa. 'Samo praviš zazubice, za ljubljenje', poručio joj je jedan od obožavatelja.

Sanju trenutno publika može pratiti kao Milicu Mamić, zločestu odvjetnicu i sestru Željka Pervana u seriji 'Kud puklo da puklo' za koju je svojevremeno izjavila da je jedna od njoj najzabavnijih i najdražih uloga.

Vejnović je velika ljepotica, još otkako se pojavila na ekranu. Otkako se prvi put pojavila na ekranu je okarakterizirana jednom od najatraktivnijih žena s ovih prostora. U kultnom filmu 'Banović Strahinja' Sanja je glumila sa svega 20 godina, postavši odmah zvijezda. Utjelovila je Anđu, nevjernu i lijepu suprugu, a zapažena je bila i njezina uloga u 'Varljivom ljetu', u kojem je glumila Čehinju Ruženjku.

Izvor: Društvene mreže