TKO BI JOJ DAO 58?

Sanja Vejnović o svom novom looku: 'Zaželjela sam se promjene'

28.10.2019 u 12:28

Bionic
Reading

Proteklog vikenda održan je masterclass Krupni kadar u organizaciji Hrvatskog društva filmskih djelatnika. Gostovale su mađarska autorica Ildiko Enyedi, redateljica filma 'Tijelo i duša', koji je 2017. godine osvojio Zlatnog medvjeda u Berlinu i bio nominiran za prestižnu nagradu Oscar 2018. godine' te glavna glumica Alexandra Borbély, koja je za ulogu Marie u istom filmu osvojila nagradu Europske filmske akademije za najbolju glumicu. U masterclassu je uživala i glumica Sanja Vejnović

Nakon uvodnih riječi dopredsjednice HDFD-a, glumice Lane Barić u kinu Kaptol Boutique Cinema održana je projekcija filma, a potom i razgovor koji je moderirala producentica Tamara Babun. Sanja Vejnović je za tportal ispričala svoj doživljaj s masterclassa.

'Bilo je jako zanimljivo i poučno. To je divna inicijativa, svaka čast Lani i jedva čekam drugi masterclass. Posebno se veselim gledati ženske autorice koje imaju što za reći poput mađarske autorice', rekla je za tportal.

View this post on Instagram

Nova frizura!#hairstyle

A post shared by Sanjic (@sanjavejnovic) on

Omiljena glumica pažnju je plijenila i novom frizurom. Sve joj odlično pristaju, a nedavno je pokleknula trendi lepršavom bobu koji kao da ju je dodatno pomladio. Savršeno joj je uokvirio lice i naglasio oči. 'Dosta mi je duge kose, zaželjela sam se promjene pa sam je skratila i potamnila. Ovo je prava zimska boja, dok sam ljeti imala pramenove', kaže glumica bezvremenske ljepote.

Osim nje na projekciju i razgovor došli su ravnatelj Hrvatskog audiovizualnog centra Chris Marcich, glumice Jasna Bilušić, Beti Lučić, Karmen Sunčana Lovrić, Anja Matković i Tara Rosandić, glumci Ante Krstulović i Nikša Kušelj, producenti Boris T. Matić i Lana Matić, redateljice Dubravka Turić i Antoneta Alamat Kusijanović, kazališna redateljica Ivica Boban, psihologinja Aleksandra Mindoljević i brojni drugi.

  • +8
Masterclass Krupni kadar Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Nina Đurđević