UVIJEK LIJEPA

Sanja Vejnović se prisjetila dana kad je bila plavuša, fanovi joj poručili: 'Sve ti dobro stoji'

23.04.2020 u 15:00

Bionic
Reading

Glumica Sanja Vejnović je zadnjih tjedana posebno aktivna na društvenim mrežama, a posebno je veseli evociranje uspomena. Danima se vraća u prošlost i pokazuje fotografije svojih umjetničkih ostvarenja nakon čega je redovito dočekuju lavine oduševljenja

Omiljenoj kazališnoj, televizijskoj i filmskoj glumici odlično pristaju sve frizure. Posljednjih godina nije previše eksperimentirala s frizurama osim što je prije nekoliko mjeseci pokleknula trendi lepršavom bobu. Sada se Sanja Vejnović osvrnula na razdoblje kad je imala svijetlu kosu. 'Bila sam plavuša dva puta u životu, prije puno godina i prije tri godine!', komentirala je dvije fotografije koje je objavila.

'Lipi ste svakako', 'I kao plavuša i kao brineta uvijek jednako prekrasna. Zaista vam sve pristaje', 'Uvijek lijepa dama', Vječno mlada', poručili su joj pratitelji u komentarima.

'Gluma je zanimljivija kada se fokusiraš i istražuješ one karakteristike lika kojega glumiš a koje su različite od tvojeg karaktera. Uvijek se nastojim usredotočiti na različitosti, a ne na sličnosti. Tada mi je dočaravanje lika koji glumim izazov i užitak stvaranja', izjavila je ranije za tportal. Sanja je poznata po svojoj bezvremenskoj ljepoti i uvijek ističe da su za njezin dobar izgled zaslužni geni, prehrana, tretmani, pozitivno raspoloženje, meditacija, radost i smijeh.