tamo se najbolje osjeća

Doris Pinčić uživala na najdražoj lokaciji: 'Najljepša jutra, grade moj, opet će ti doći'

09.11.2020 u 09:08

Bionic
Reading

Za predah od svakodnevice i kao mjesto za odlično 'punjenje baterija' novo zaštitno lice HRT-a, voditeljica emisije 'Dobro jutro Hrvatska' najčešće izabire posjet svom rodnom gradu Zadru kojem je poslala ohrabrujuću poruku

Iza jedne od najomiljenijih voditeljica je turbulentno razdoblje koje je ona stoički podnijela uz svoj pozitivan duh i vječni optimizam. Doris Pinčić posvetila se svojoj djeci i poslovnim obavezama - vođenju u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska' te angažmanu na vlastitom projektu 'Kuhinja babe Eve' s kojima besprijekorno balansira.

Sunčani vikend iskoristila je za predah i skupljanje energije, a za to je odabrala jednu od njoj najznačajnijih lokacija. Svojim pratiteljima na Instagramu javila se iz rodnog Zadra. 'Najlipša jutra, grade moj, opet će ti doći', glasila je njezina nježna poruka, a na fotografiji se pokazala s minimalno šminke. Kao i svaki put do sada 32-godišnju voditeljicu su njezini sljedbenici zasuli komplimentima, ovog puta najviše zbog njezine frizure i prirodne ljepote.

Sa svojim mališanima, kćeri Gitom i sinom Donatom koji je dobio ime po zadarskom zaštitniku sv. Donatu, Doris je prošetala po svom gradu. Razigranu djecu fotografirala je uz brončani spomenik čuvenog prirodoslovca i muzealca Spiridona Brusine koji se nalazi ispred zgrade Sveučilišta.