NIJE JOJ SVEJEDNO

Doris Pinčić otkrila svoj veliki strah: 'Jedna krajnje neugodna situacija'

03.11.2020 u 10:20

Bionic
Reading

Voditeljica Doris Pinčić mnogima djeluje kao izuzetno hrabra i snažna žena, koja samostalno nakon razvoda vodi kućanstvo i većinu brige oko svojih mališana. Međutim ima stvari kojih se i ova simpatična Zadranka neopisivo boji

Iako mnogi to nikada ne bi rekli, svestrana, hrabra i puna samopouzdanja Doris Pinčić ima i nekoliko slabih točaka, koje je sada otkrila svojim Instagram pratiteljima.

'Jedna krajnje nezgodna situacija - objašnjavaš djeci kako se zubići moraju pregledavati i kako su zubari jako dobri, a ti kao velika, kao uzor - umireš od straha čim sjedneš na zubarsku stolicu. Sigurna sam da nas ima još koji se bojimo’, poručila je voditeljica Doris Pinčić ispod svoje najnovije objave na kojoj osmijehom prikriva strah dok čeka pregled kod zubara.

Poznata HRT-ovka otkrila je javnosti da izuzetno strahuje od zubara, očito još od malih nogu, ali čini sve kako bi tu traumu zaboravila.

Zato danas svoju djecu uči da se zubara ne treba bojati već da su pregledi prijeko potrebni kako bismo očuvali oralno zdravlje.

Odmah iza zubarske stolice smjestio se nestašni sin Donat, koji je majci pružao utjehu u ovim trenucima i vedrio je dok je obavljala pregled.