UVIJEK ZAPOSLENA

Nema predaha: Doris Pinčić pokazala kako započinje svoj slobodan dan

05.11.2020 u 10:04

Bionic
Reading

Kada je ne gledamo na malim ekranima u HRT-ovoj emisiji 'Dobro jutro Hrvatska', Doris Pinčić ne odmara. Vrijedna Zadranka slobodno vrijeme koristi da se pozabavi ostalim zadacima koje uvijek obavlja s velikim osmijehom i elanom

Svestrana Doris Pinčić već nam je mnogo puta pokazala koliko je spretna u kuhinji, a u gastro svijet dodatno se zaljubila tijekom godina svog staža u RTL-ovoj emisiji 'Tri, dva, jedan kuhaj!'. Tamo je naučila brojne korisne savjete, upoznala stručnjake iz raznih sfera, a onda osmislila i samostalni gastro projekt.

Njezin blog i videorecepti koje dijeli na društvenim mrežama svakim danom skupljaju sve više obožavatelja, a Doris se uvijek pobrine da sadržaj bude što raznolikiji.

Njezin projekt 'Kuhinja babe Eve', s kojim putuje raznim dijelovima Hrvatske, i ovoga se četvrtka našao na 'to do listi'. Uz kolege s kojima snima i osmišljava naredni program, Doris je jutros u ranu zoru bila zaposlena u kuhinji u svom domu u Velikoj Mlaki.

Prvo je razvukla tijesto za štrukle, zagorsku poslasticu koju je u svojoj izvedbi dovela do savršenstva. Onda se bacila na juhu od graška, mente i đumbira, pravu vitaminsku bombu u ovom razdoblju.

Potom je pokazala kako se njezini suradnici Sara i Duje raduju narednim delicijama koje će kušati, a Doris im strastveno predstavlja buduće projekte.

'Kad im zaneseno objašnjavam kako treba izgledati sljedeća epizoda #kuhinjababeeve, a oni samo misle što će pojesti i popiti. Moji ljudi’, poručila je Pinčić.