NAJLJEPŠI DANI

Doris Pinčić pokazala u čijem društvu najviše uživa vikendom: 'Kad te preplavi čista radost'

01.11.2020 u 08:31

Bionic
Reading

Neradni vikend voditeljica Doris Pinčić odlučila je provesti u rodnom Zadru, a tamo je uživala u sunčanom i toplom vremenu u najdražem mogućem društvu

Rana ustajanja, žurbe na posao i ludnicu oko drugih poslovnih angažmana koje odrađuje uz jutarnju smjenu na HRT-u, Doris Pinčić zamijenila je malim prehadom.

Za blagdan Svih svetih otputovala je u rodni kraj svojoj obitelji. Tamo je stigla s dječicom, a kako provodi vikend pokazala nam je putem društvenih mreža na kojima je uvijek aktivna.

Zgodna 32-godišnjakinja jedva je čekala uskočiti u nešto ležernija izdanja, pa je odjenula omiljenu udobnu trenirku i s kćerkicom Gitom prošetala do rive gdje je popila kavu na suncu.

Dok je malena uživala u njezinu zagrljaju, stisnuvši se majci na grudi gdje se osjeća najzaštićenija, Doris je poručila: 'Kad te preplavi čista zahvalnost i radost'.

Dala je time još jednom do znanja da joj je majčinska uloga nešto najbitnije na svijetu i da je neizmjerno zahvalna što se u njoj ostvarila.

'Nekad kada gledam Donata, tako sam sretna što sam mama, mene to ispunjava. Obožavam posao koji radim i vrlo sam zahvalna što imam toliko posla, ali mislim da bez djeteta ne bih bila potpuna. Ne mislim da to vrijedi za sve žene, ali u mojem slučaju je to tako', rekla je jednom prilikom poznata Zadranka.