SPRETNA KUHARICA

Doris Pinčić otkrila svoje omiljeno jelo: 'Kraljevski ručak kod mene danas'

10.11.2020 u 13:46

Bionic
Reading

Voditeljica Doris Pinčić već nam je mnogo puta dokazala da je vrsna kuharica te da osim jednostavnih jela jako dobro pliva u tradicionalnoj kuhinji i s nešto kompliciranijim receptima. Sada je ova simpatična Zadranka otkrila jedno od svojih omiljenih jela koje priprema za ručak

Kuhati je naučila od majke i bake, a usavršila se kroz emisiju 'Tri, dva, jedan kuhaj!', koju je godinama vodila na RTL televiziji. Doris Pinčić, osim velike ljubavi prema glazbi, glumi i voditeljskim angažmanima, svaki slobodan trenutak koristi kako bi se opustila u svojoj šarmantnoj kuhinji.

Tako je ovih dana u svome domu pripremila sebi i djeci omiljeni ručak i potom ga podijelila putem Instagram. Zgodna voditeljica poručila je da kraljevski ručak za nju uključuje pureće ćufte i pire od batata, a neizostavni dio obroka je salata. Ukusne okruglice s rižom i purećim mesom u saftu i slatkasti okus pirea koji pruža batat Doris je sparila s miješanom lisnatom salatom i naribanom mrkvom.

'Kraljevski ručak danas kod mene, pureće ćufte i pire od batata. No kod mene ručak nije ručak ako nema salate, ima li nas još takvih ovdje? Dignite ruku, da vas čujem?’ napisala je Pinčić i sve potkrijepila fotografijom na kojoj izgleda kao da stvarno uživa u svom domaćem obroku.

‘Obožavam kuhati. Strastveni sam gurman, a kuhinja je moja umjetničko platno. Trudim se kuhati lokalno, sezonski i ono k'o naše babe. Zato svoju kuhinju i zovem #KuhinjaBabeEve jer me upravo moja pokojna baba Eva naučila promišljati u kuhinji, od malo namirnica stvarati čaroliju, prednost davati prirodnom, organskom, cjelovitom... U našoj kući svaki je obrok slavlje’, rekla je jednom prilikom 32-godišnja ljepotica.