STAJLING BLIZANKE

Dirljiva čestitka nasljednice Cindy Crawford za majčin 55. rođendan: 'Mogu se samo nadati da ću jednog dana biti poput tebe'

21.02.2021 u 10:06

Bionic
Reading

Povodom rođendana slavnog supermodela Cindy Crawford, koja je u subotu navršila 55. godina, njena 19-godišnja kći Kaia Gerber uputila joj je dirljivu čestitku putem instagrama, nazvavši je 'super mamom' i 'stajling blizankom'

'Sretan rođendan lijepa mama', napisala je Gerber na Instagramu uz fotografiju Cindy Crawford iz mlađih dana.

'Osobi koja me uvijek natjera da razmislim dvaput, ženi koja iz godine u godinu postaje sve ljepša i majci za kakvu se mogu samo nadati da ću jednog dana postati', napisala je Kaia i dodala '@cindycrawford volim te'.

Kaia je posvetu mami za rođendan objavila i putem Instagram Storyja, podijelivši još nekoliko njenih fotografija na kojima je naziva 'super mamom' i 'stajling blizankom', a na jednoj dodaje i kako je 'još lijepša iznutra'.

U svom eseju za Vogue, u studenom 2019. godine, Kaia je rekla kako su joj usporedbe s majkom najveći kompliment.

'Od prvog dana ljudi u industriji bili su zatečeni mojoj sličnosti s mamom. Kako starim, to se događa i češće, i to ne samo vizualno, nego i po pitanju našeg ponašanja i našeg glasa. Najveći je kompliment kad netko kaže da se ponašam kao mama. Osim njene ljepote i očite privlačnosti, uvijek mi je bila heroj i uzor zbog načina na koji se odnosi prema ljudima i objektiva kroz koji vidi svijet, a to je nešto na čemu sam joj neizmjerno zahvalna', napisala je Kaia.

  • +4
Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia