NOVCI NISU PROBLEM

Cindy Crawford iskeširala 59 milijuna kuna za vilu koju planira srušiti do temelja i na njenom mjestu izgraditi još luksuzniji dom

08.01.2021 u 10:42

Bionic
Reading

Dok jedni prodaju svoje nekretnine, drugi ih kupuju. Supružnici Cindy Crawford i Rande Gerber jedni su od onih koji su pad cijene nekretnina na tržištu iskoristili u svoju korist, počastivši se novim imanjem u Miamiju tik do mora

Supermodel Cindy Crawford i poduzetnik Rande Gerber pandemiju su iskoristili za investiranje u novu nekretninu. Trenutno brojne zvijezde prodaju svoje elitne vile s puno nižom cijenom od očekivane, što je slavni par vidio kao dobru priliku. Oko su bacili na luksuzno imanje u Miami Beachu, na Floridi, za koje su posegnuli duboko u džep i iskeširali 59,4 milijuna kuna.

Za sad je nepoznato hoće li se slavni par ondje preseliti ili ondje planiraju povremeno odlaziti na odmor. Postoji i vjerojatnost da će nekretninu dati u najam, kao odličan način zarade sada kad posla ima na kapaljku.

Luksuzno imanje smješteno je tik do mora pa možete pretpostaviti kakav se pogled pruža iz vile. Prostana vila veličine 353 kvadratnih metara ima pet spavaćih soba i pet kupaonica, što znači da će se Cindy i Randeu na odmoru u vili moći pridružiti i njihovo dvoje djece, 19-godišnja Kaia i 21-godišnji Presley.

  • +8
Novi dom Cindy Crawford i Randea Gerbera Izvor: Profimedia / Autor: MLS / Planet / Profimedia

Iako se izvana ne čini tako glamuroznom, vila je zbog same veličine i top pozicije odličan ulov i ima veliki potencijal. Nekretnina je izgrađena 1955. pa se vjeruje kako će slavni par postojeće zdanje srušiti do temelja i na istom mjestu izgraditi moderniju kuću u skladu sa svojim potrebama i željama.