IMA STILA

Lijepa Kaia Gerber omiljene tenisice uspješno zamijenila trenutačno najpoželjnijim cipelama

14.02.2021 u 14:51

Bionic
Reading

Manekenska senzacija Kaia Gerber po pitanju mode nikad ne griješi pa je modni kritičari ne prestaju hvaliti. Njezin mladenački stil podjednako obožavaju zaljubljenice u modu koje s velikim zanimanjem prate njezine street style kombinacije

Loaferice, odnosno mokasinke veliki su ovogodišnji hit, a nasljednica Cindy Crawford koja se odlučila krenuti stopama svoje slavne majke, u posljednje vrijeme ne izlazi iz takvih modela cipela.

Mlada Amerikanka velika je obožavateljica casual stajlinga, osobito tenisica poput New Balance ili Conversica koje rado nosi u mnogim prigodama.

  • +4
Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U posljednje vrijeme i nju su očarale donedavno pomalo zaboravljene mokasinke koje su se vratile u velikom stilu na modnu scenu, a Kaia se odlučila za klasični model kuće Celine u crnoj boji.

  • +3
Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Baš poput glumice Katie Holmes ili zvijezde 'Emily u Parizu' Lily Collins spremno je uskočila u loaferice te pokazala kako se itekako mogu uspješno isfurati u brojnim prigodama, a jamče visoku razinu udobnosti ako niste baš oduševljeni aktualnim trendovima koji su popularizirali nošenje tenisica.

  • +4
Mokasinke Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Kaia je svoje mokasinke sparila s trapericama udobnog kroja, sakoom kockastog uzorka i crnim topom - to je jednostavna formula koja nikad ne može iznevjeriti. Cool stajling zaokružila je trendi Ava torbicom u boji konjaka također s potpisom modne kuće Celine.