NA NEPOZNATOJ LOKACIJI

Danijela Martinović uživa u skrivenoj uvali: Obožavatelje počastila fotkama iz mora

18.06.2023 u 12:16

Bionic
Reading

Ako pitate splitsku pjevačicu, za nju vjerojatno ovako izgleda sreće - malo mora, malo sunca, skrivena uvala i čovjek kojeg voli. Nakon promocije knjige, Danijela Martinović otišla je na kratki, ali slatki i više nego zasluženi odmor, no točnu lokaciju ne otkriva

U razmaku od samo nekoliko minuta splitska pjevačica stavila je tri različite objave, no one su u konačnici otkrile kako Danijela Martinović trenutno uživa tamo gdje joj je najljepše - negdje na Jadranu.

U videu je prikazala da se s brodom uputila do skrivene uvale, gdje je mogla uživati u netaknutoj prirodi, divnoj plaži i čistom moru, a potom je fotografijama pokazala da se i dobro zabavlja.

Sreća je jasno vidljiva iz njezinih objava i fotografija na kojima pozira u plavom bikiniju, u moru do struka, a mi joj možemo samo pozavidjeti na tome.

Otkako je u njezin život ušetao Josip Plavić, Danijeli Martinović kao da je sve sjelo na svoje mjesto. Koncerti se samo nižu, nedavno je promovirala svoju novu knjigu i uživa u zagrljaju voljenog muškarca.

Za pretpostaviti je da upravo u njegovom društvu trenutno odmara negdje na jadranskoj obali, nakon što su se dojmovi od promocije knjige 'Tuširanje duše' slegli.

  • +31
Danijela Martinović - promocija knjige 'Tuširanje duše' Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/PIXSELL