ponosno ga pokazuje

Osvanula je fotografija Danijele Martinović s novim dečkom

07.06.2023 u 12:51

Bionic
Reading

Nedavno se doznalo da naša pjevačica ima novu ljubav, kriminalističkog inspektora i glazbenika Josipa Plavića. Prvi susret s njim koji se dogodio prije godinu dana kada su joj na internetu ukrali identitet. Provodili su puno vremena razgovarajući, a kad su shvatili da imaju puno toga zajedničkog, započeli su vezu

Danijela Martinović rijetko u javnosti govori o detaljima iz privatnog života pa je i novu ljubav u početku držala podalje od radoznalih očiju.

Trenutno se sprema za promociju svoje nove knjige 'Tuširanje Duše', a njezin izlazak je proslavila u društvu najbolje prijateljice, glazbenice Doris Karamatić i svog novog dečka, Josipa Plavića. Fotografiju sretnog trenutka je podijelila s fanovima na Instagramu. Na njoj Danijela pozira kraj svog dragog.

Danijela je nedavno ispričala da je njezin novi partner 'poseban, drugačiji, ljubazan je, susretljiv'. Inače, zagrebački policajac poznat je također i kao rock pjevač i gitarist benda 'Izvan Zakona' osnovanog 1991. godine, a u njemu uglazbljuje i tekstove koje piše njegova kolegica kriminalistkinja.

  • +4
Danijela Martinović Izvor: Promo fotografije / Autor: Happy FM promo