na promociji knjige

Pao je poljubac: Danijela Martinović razmjenjivala nježnosti s dečkom

12.06.2023 u 23:04

Bionic
Reading

Pjevačica i autorica Danijela Martinović danas je predstavila svoju novu knjigu 'Tuširanje duše', a promocija je održana u paintball klubu njenog dečka Josipa Plavića

Popularna hrvatska pjevačica i autorica Danijela Martinović održala je promociju svoje nove knjige 'Tuširanje duše', a svu je pozornost odnio strastveni poljubac koju je razmijenila s partnerom Josipom Plavićem.

Promocija je održana na znakovitoj lokaciji - u prirodi Vision Landa u Štakorovecu u okolici Zagreba, u prostoru paintball kluba koji je njen dečko osnovao s prijateljima.

Upravo su zagrljaji i poljupci zaljubljenog para nerijetko otimali pozornost sa same knjige jer Danijela uz svog novog partnera jednostavno ne može sakriti sreću.

  • +31
Danijela Martinović - promocija knjige 'Tuširanje duše' Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/PIXSELL

'Josip i ja smo više od lijepog para. No po pitanju privatnog života nisam baš vična pričanju, ali zaista sam izuzetno sretna. Josip je moja luka', rekla je za 24sata pa otkrila da ju je iznenadio poljupcima u javnosti.

Promociji su prisustvovala brojna poznata lica hrvatske scene, poput voditeljice Uršule Tolj, pjevača Bojana Jambrošića, glumice Marije Borić, pjevačice Sanje Doležal, voditeljice Barbare Kolar i dr.