RADOSTAN DAN

Emotivni video: Danijela Martinović podijelila sretne vijesti s fanovima

02.06.2023 u 19:50

Bionic
Reading

Osim pjevačke karijere, jedna od naših najpopularnijih izvođačica poznata je i po svom spisateljskom daru. Iza sebe slavna Splićanka ima već dvije knjige, 'Šalabahter života' i 'Neopisivo'

Danas je Danijela Martinović na društvenim mrežama obznanila da je dočekala objavljivanje svoje treće knjige koju je nazvala 'Tuširanje duše'. Veselje i uzbuđenje pjevačica nije krila.

'Prošle su dvije godine otkako sam počela pisati ovu knjigu i jako sam uzbuđena. Ovo je prva forma knjige na koju me nagovorio Branko Glumac, moj mentor. Ovo je prvi paket i još nisam vidjela kako to izgleda, ali sad ću to otvoriti’, rekla je pjevačica u videu i nastavila u uzbuđenom tonu. 'Ako u ovoj knjizi nađete samo jednu riječ koja će biti dijelom vašeg života na bilo koji način, ja sam najsretnija osoba na svijetu. Ništa mi više ne treba', poručila je oduševljena pjevačica dok je otvarala paket.

U posljednje vrijeme, osim s poslovnim uspjesima, može se pohvaliti i s idiličnim ljubavnim životom. Nakon prekida s Petrom Grašom ljubi policijskog inspektora Josipa Plavića. Upoznali su se sasvim slučajno nakon što je Danijelina odvjetnica podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Policija je ubrzo riješila slučaj, a Danijela i Josip postali su par. Za svog novog dečka rekl je da je 'poseban, drugačiji, ljubazan i susretljiv'.

  • +4
Danijela Martinović Izvor: Promo fotografije / Autor: Happy FM promo