LJEPOTICA VELIKOG SRCA

Daniela Gračan: Proslava velikog dana u cvjetnom i humanitarnom ozračju

tportal

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Josip Čekada

Nekadašnja Kraljica svijeta danas ugledna sveučilišna profesorica, već 2 dana slavi svoj 50. rođendan. Sve uzvanike Daniela Gračan zamolila je za cvjetni dress code na svom nedjeljnom partyju koji je imao i plemenitu notu, a danas uživa u društvu posebnih osoba. Za tportal je otkrila djelić svoje idile

Restoran Commodore u ACI marini u Ičićima u nedjelju je zasjao u posebno izdanju u čast Danijele Gračan, a njezini gosti su bili u 'flower dress codeu'. Sve koji su joj namjeravali darovati cvijeće lijepa slavljenica je u toj svečanoj prilici zamolila da iznos prenamijene za potrebe riječkog Hospicija.

'Postoji intimna priča za koju me veže taj hospicij. Zapravo sam shvatila što su prave vrijednosti i koliko vrijedi novac, a koliko život. Časna sestra Danijela je uzvanicima dijelila knjigice, bila je tu Alka Vuica, klapa, DJ je puštao glazbu, Antonela Malis je pjevala. Nisam mislila slaviti rođendan, ali mi je stigla prijateljica iz Amerike koja me nagovorila na to i to nije bila proslava 50. rođendana nego zadnjeg dana 49. godine', ispričala nam je kroz smijeh Daniela Gračan. Danas slavi, ali u krugu svojih najmilijih.

'U ponoć sam odjenula haljinu od pravih ruža koju je napravio moj prijatelj Ante koji je dekorirao prostor, kupovao skupa sa mnom cvijeće i do 4 u noći uz moje prijateljice pomagao oko svega. Tako da su druženja trajala već punih tjedan dana kao pripreme za rođendan', otkrila je.

tportal

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Josip Čekada

Pedesetima se veseli. Daniela je sretna žena i majka Alme, Laure i Eme, supruga Nenada Gračana, poznatog je nogometnog trenera koji se može pohvaliti zavidnom karijerom i odličnim rezultatima. 'Da ne budem lažno skromna, neka sve ostane kako je. Čovjek može imati ciljeve, ali ne smije pored kruha tražiti pogače. Samo neka su djeca zdrava i sretna, svi smo na okupu i lijepo nam je', pohvalila se.

  • +9
  • +6

Proslava 50. rođendana Danijele Gračan

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Josip Čekada

Četrdesete su joj, otkrila je, donijele zrelost i smirenost. 'Tada čovjek nekako shvati koje su životne vrijednosti. Dok sam promatrala svoje goste prisjećala sam se kad sam koga upoznala, tko je koliko dugo u mom životu, sa svakim od njih imam posebnu priču. I to je to bogatstvo koje mi ljudi imamo', izjavila je. Ne bi se, rekla je, vratila u dvadesete.

'Ne bih to ponovo. Hoću svoju djecu baš ovakva kakva su, jer tko zna kako bi sve bilo da danas nije ovako. Ovako to treba biti takvo kakvo je', ističe. Samoj sebi, 50-godišnjakinji da je sada 20-godišnja djevojka poručila bi da ne bude opterećena vremenom i godinama. 'Svakome se u životu posloži točno onako kako treba biti, jer sve ima svoje razloge. Sve je za neko dobro koliko god mislili da je možda trebalo biti drukčije', navodi Daniela.

  • +2

Daniela Mihalić Gračan

Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

Za svog prijatelja Antu Jurkovića, koji joj je napravio haljinu od ruža, najavljuje da će jednog dana biti novi Saša Šekoranja.

'Ideja za tu haljinu tinjala je već nekoliko godina. Danieli sam rekao kako bi bilo lijepo da njezina Ema nosi tu haljinu koju bih napravio. To je bilo prije dana žena, onda se Daniela sjetila da bi tu haljinu trebalo napraviti tada kao čestitka svim ženama u Hrvatskoj, a na kraju smo to sada ostvarili. Napravljena je od 1000 pravih, dehidriranih ruža iz 'Boutique and Flower Ti Me Amija' te preko 12 metara materijala. Radili smo je 36 sati sveukupno. Sad ćemo je morati proširiti jer bi je moja prijateljica trebala nositi na svom vjenčanju, a onda ću možda u trgovačkom centru u Rijeci napraviti izložbu gdje će ona biti izložena', poručio je Jurković.

tportal

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Josip Čekada

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!