DANIJELA MIHALIĆ GRAČAN

Bivša Kraljica svijeta o povratku na pistu i prvoj reviji 16-godišnje kćeri

05.09.2016 u 11:21

  • +35

Humanitarna gala večer Eternity

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Ovih dana održana je gala humanitarna večer na kojoj je skupljen novac za Dječju bolnicu Kantrida. Među ljepoticama koje su nosile reviju bila je i bivša Kraljica svijeta Danijela Mihalić Gračan. Za nju je ta večer, osim humanitarnog aspekta, imala posebno značenje jer je uz nju pistom prvi put koračala i njezina 16-godišnja kći Ema

'Odazvala sam se pozivu na reviju jer je humanitarnog karaktera i jako suosjećam s ljudima za koje se skupljao novac, zato što je to organizirala moja prijateljica Vivien zbog koje bih otišla na kraj svijeta i zato što je moja srednja kći Ema nosila svoju prvu reviju u životu', ispričala nam je ponosna mama Danijela. Za razliku od Eme, druga, godinu dana starija kćer Laura 'potegnula' je na tatinu sportsku stranu.

'Dok smo nas dvije nosile reviju, moj suprug je imao važnu utakmicu u Koprivnici, a Laura je bila s njim. Potpuno je povukla na tatinu stranu', otkrila nam je. Na reviju je stigla iz Dublina gdje je pet dana boravila s prijateljicom. Iako je rodila tri kćeri, jer uz Emu i Lauru ima i kći Almu, u 47. godini nekadašnja Kraljica svijeta i dalje izgleda besprijekorno.

Danas više ne prati natjecanja za ljepotu.
'Nažalost mi se čini da se sve to razvodnilo. Prije smo svi iščekivali i pratili takva natjecanja, a sada više ne znam koliko je tih izbora za najljepšu djevojku, gdje se održavaju... Više to nije kao što je nekad bilo', ističe. 

Iako je bila poznata po tome što je nosila titulu Kraljice svijeta te je bila u vezi s Goranom Ivaniševićem, Danijela Mihalić se nakon udaje za nogometnog trenera Nenada Gračana posvetila obitelji i znanstvenoj karijeri. U međuvremenu je, 2004. godine, doktorirala na temu 'Strategije i planiranje u razvoju turizma i turističke ponude Istre', a danas radi na opatijskom Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu kao pročelnica.


Nekadašnja Kraljica svijeta presretna je što joj je kćer Ema napravila prve korake po modnoj pisti


Danijela sa suprugom Nenadom


Danijela radi kao pročelnica na opatijskom Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu