LJETNE RADOSTI

Danijela Dvornik pozirala u kupaćem kostimu: Oduševila je svoje obožavatelje, ali i zaradila kritike

15.07.2020 u 23:06

Bionic
Reading

Kao mnogi u Hrvatskoj i domaća blogerica, majka popularne influencerice Elle je jedva dočekala da može uživati u ljetu i odlasku na plažu. I ove godine se svojim pratiteljima pokazala u plavom badiću sa šeširom na glavi. I dok su je mnogi hvalili, bilo je i onih kojima se Danijelina objava nije svidjela

'Kakva baka, a?', napisala je 53-godišnja Danijela Dvornik uz hashtag 'žene preko 50'. I dok su je mnogi zasipali s komplimentima, našli su se i oni koji su je nastojali isprovocirati.

'Super. Samo malo poradi na celulitu', poručila joj je jedna pratiteljica. 'Sama sebi daješ ocjenu tijela. Znači niti si zgodna niti ista. Uvijek si bila bucka debeljuca. I samo skinula kile. To ne znači ni da si zgodna ni ništa. Samo imaš normalnu kilažu. Realno nisi se satrala ni naradila u životu pa si mogla o izgledu i prije brinuti', bio je još jedan od negativnih komentara. Slično je bilo i u lipnju kad se udovica kralja funka pokazala u jednodijelnom ružičastom kupaćem kostimu.

View this post on Instagram

Kakva baka, a? #womenover50

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

No blogerica ne mari za negativne komentare. Presretna što je napokon došla na svoje - more i sunce, a trenutno uživa s kćeri 29-godišnja Ellom Dvornik, kao i njezinim suprugom Charlesom te unučicama Balie Dee i Lumi Wren.

Prije koji mjesec se na društvenim mrežama 'požalila' kako je sanjala da se udebljala. 'Život u izolaciji s mojom ekipom promijenio je moj životni ritam, aktivnost, prehranu. Ma sve. Inače, noćas sam sanjala da sam se udebljala. To je posljedica ove izolacije', napisala je tada i mnoge nasmijala.