ZATVORENA U ČETIRI ZIDA

Danijela Dvornik: 'Nekima ova izolacija čini dobro, ali meni to ne treba. Želim da se život vrati u normalno stanje'

28.03.2020 u 19:58

Bionic
Reading

Danijela Dvornik proteklih dana proživljava podijeljenje emocije. Iako je presretna rođenjem svoje druge unučice Lumi Wren, koju je njezina kćer Ella Dvornik na svijet donijela prije nešto više od mjesec dana, udovica neprežaljenog kralja funka Dine Dvornika ne krije kako joj teško pada boravak u izolaciji

Zbog širenja koronavirusa, kako u svijetu, tako i u Hrvatskoj, većina Hrvata zatvorila se u svoje domove kako bi izbjegla opasnost od ovog opakog virusa. Među njima je i Danijela Dvornik koja je zbog straha od pretrpljenog potresa koji je pogodio Zagreb pobjegla kćeri Elli Dvornik.

Protekle dane Danijela provodi sa svojim unučicama Balie Dee i tek rođenom Lumi Wren koja je obitelj Dvornik-Pearce iznenadila svojim dolaskom na svijet čak pet tjedana prije termina. Supruga Dine Dvornika uživa u trenucima s obitelji i sate uglavnom provodi pomagajući Elli oko unučica te opuštajući se.

No čini se da joj se izolacija popela na vrh glave. Često svoju slobodu uzimamo zdravo za gotovo, no kada je čovjek prisiljen boraviti u zatvorenom, tek onda shvati koliko je dragocjeno vrijeme koje provodi u prirodi, kao i obični svakodnevni zadaci koji nam se često možda i ne rade.

'Ne tako davno, jutro bi mi započimalo uz kavu s razmišljanjem što moram danas napraviti, koje su mi obaveze, koliko narudžbi imam za pripremiti. Sad pijem kavu i tupo blejim u neku točku razmišljajući kad će ovo sranje proći. Želim da prođe što prije. Da se život vrati u normalno stanje', napisala je Danijela Dvornik na svom Instagram profilu uz selfie iz vrta svoje kćeri Elle.

Na fotografiji Danijela pozira bez imalo šminke, s kavom u ruci. Vidno nezadovoljna trenutnim scenarijem koji je zadesio Hrvate i Hrvatice, nastavila je negodovati.

'Dva tjedna sam doslovno u izolaciji, a već mi se čini da živim 'beskrajan dan'. Nekima ova izolacija čini dobro, jer kažu da je dobro vrijeme za proučiti sebe, za duboke životne promjene, za svojevrsni 'reset' života. Ali meni to ne treba, ja sam to već uradila prije svega ovoga. Naravno, uvijek ima nečeg novog za naučiti u životu. Trenutno sam okupirana unučicama, ali kad osjetim trenutak vratit ću se u svoju izolaciju i završiti neke ideje', zaključila je Danijela.