NJEZINA OAZA MIRA

Danijela Dvornik pokazala kako gušta na Braču prije nego krene navala turista

16.05.2022 u 14:41

Bionic
Reading

Svi koji žive na Jadranu dobro znaju da je njihovo vrijeme za uživanje ili proljeće ili kasno ljeto, onda kada je turista u nešto manjem broju. Potvrdila je to Danijela Dvornik, a već neko vrijeme živi na Braču

‘Prošla je i ova nedjelja. Nama je ovdje zapravo svaki dan nedjelja, nama ponedjeljak ne nosi onaj uobičajeni stres od početka radnog tjedna. Bože, kad se sjetim toga. Mislim, i ovdje se radi, ali sve je totalno drugačije, sporije i bez nervoze. Najvažnije je da se sve riješi’, započela je u laganom tonu Danijela Dvornik svoju novu objavu na Instagramu, još jednu u nizu u kojima veliča čari života na otoku.

‘Nema još turista oko mene pa je mirno i guštam dok mogu. Uživajte i vi ma gdje god bili. Važno ne zaboraviti ugoditi sebi, makar na pet minuta. Iz zvučnika mi zvuči ‘Sunday kind od love’ Ette Jones, pijem Muscat Rose i ležim na terasi, ne mislim ni na što, buljim u prekrasni suhozid i uživam u ovom trenutku. Hvala ti, živote’, završila je post u kojem je prenijela dio romantične atmosfere sa svoje terase u Sutivanu na Braču.

Danijela se preselila iz užurbanog Zagreba te odlučila da će se baš na Braču trajno naseliti i uživati u mirovini. Međutim vrlo aktivno provodi svoje dane na otoku.

Nije uvijek u ležećem položaju na terasi. Redovito vježba, vozi bicikl, planinari, šeće se po otoku i okolici. U ostatku slobodnog vremena bavi se svojom okućnicom ili radi preinake na obiteljskoj kući koju je u potpunosti renovirala.