UŽIVA U SUNCU I MORU

Aktivan život na Braču: Danijela Dvornik pokazuje kako provodi proljetne dane na otoku

20.04.2022 u 14:29

Bionic
Reading

Otkako je preselila na Brač, Danijela Dvornik živi punim plućima. Najljepše doba godine, kada sve cvate i budi se, vesela Dalmatinka najradije provodi u prirodi, a pritom ne krije zadovoljstvo zbog odlaska iz metropole

‘Stiže poruka dok ispijam prvu jutarnju kavu: Hoćemo u đir? Naravno. Za 10 minuta bile smo spremne u punoj ratnoj opremi. Nije bila dugačka šetnja kako mi obično znamo odraditi, ali bilo je predivno’, poručila je Danijela Dvornik ispod svoje nove Instagram objave na kojoj je pokazala kako je živjeti na Braču.

Pogotovo joj se život ovdje sviđa kada vrijeme malo zatopli pa uz dobro društvo, kojeg joj tamo ne nedostaje, Danijela odlazi istraživati prirodne ljepote dalmatinskog otoka.

‘Ljepota življenja na otoku, nikad nije dosadno’, dodala je 55-godišnja udovica kralja funka. Podsjetimo prije nekoliko godina Danijela je krenula obavljati obiteljsku kuću u Sutivanu na Braču, te se potpuno posvetila radovima oko i u nekretnini.

Sve je zamislila kao mali raj na otoku u koji može pobjeći kada se zaželi mora i bijega iz Zagreba. Međutim, onda je pala odluka da se trajno preseli na dalmatinski otok za koji je vežu korijeni.

Lijepo se udomaćila i sada ne krije da joj je to jedna od najboljih odluka života.

Isto tako iz Zagreba je nedavno odselila njezina kćer Ella, koja je sa suprugom Charlesom kupila kuću u Istri, u blizini mjesta Bale.