život na otoku

Danijela Dvornik nakon odlaska unučica: 'Večeras osjećam svaki dio tijela, opustila sam se i osjećam se kao da je 'traktor prošao preko mene''

06.05.2022 u 15:58

Bionic
Reading

Udovica pokojnog kralja funka Dine Dvornika zadnjih je dana uživala u društvu preslatkih kćeri Elle Dvornik, svojih unuka Balie Dee i Lumi Wren. Među ostalim je pokazala da je s njima otvorila sezonu kupanja, uživala na plaži u suncu, šetnjama po kiši, gledanju crtića, no došao je trenutak za rastanak

Mnogima je poznato da Danijela Dvornik trenutno živi na otoku Braču kamo se odlučila preseliti prošle godine. Ondje je preuredila obiteljsku kuću Dvornikovih u kojoj sada gušta ne skrivajući koliko joj godi život na otoku. Posebno je sretna kad joj svakodnevicu uljepša dolazak njezinih unučica. Najdraže joj je, opisala je ranije, kad je sama s njima.

'Otišle su. Ispraznila se kuća. Nestalo je ono 'baka, baka, baka…' po 1000 puta, i još mnogo toga. Danas su se izmjenjivala razna raspoloženja, sreća jer ću se odmoriti, tuga jer će mi faliti. Nije lako biti sama i s dvoje djece ali ne postoji drugačija opcija. Kad sam sama s njima onda imamo plan i program i moj cijeli fokus je na njima. Ne stignem ni misliti na sebe, a kamoli kremu na lice staviti. Večeras osjećam svaki dio tijela, opustila sam se i osjećam se kao da je 'traktor prošao preko mene'. Ni jedan moj trening nema ovakve posljedice Hitno mi je trebala hidratizacija tijela, kose i kože. Sve sam zapustila zadnjih dana. Ali dobro, vratit ću se u život', poručila je na Instagramu.

Stigao je i update nakon svega: 'Jutros grlo boli, jedva gutam, glavobolja na maksimalno, nemam temperaturu i negativna sam na Covid. Jedva sam došla i do apoteke. Ima bit da su me djeca ubila', napisala je udovica Dine Dvornika uz fotografiju iz kreveta s tabletama i čajem.

Danijela Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL