OBAMA NA ULJEPŠAVANJU

Danijela Dvornik otkrila svoj skriveni talent koji je odmah isprobala na svojoj prijateljici

13.02.2023 u 14:39

Bionic
Reading

Ovaj vikend Danijela Dvornik iskoristila je da u toplini svog doma uljepša svoju najbolju prijateljicu - četveronožnu ljubimicu Obamu, koja joj se s potpunim povjerenjem prepustila u ruke

Na svom Instagram Storyju Danijela Dvornik ovoga se puta pohvalila svojim skrivenim talentom - udovica pokojnog kralja funka Dine Dvornika pokazala je da je vješta sa škarama kada je riječ o uljepšavanju četveronožnih ljubimaca, a prvi model bila joj je njezina voljena Obama.

'Prvo sam je oprala, onda osušila i fenirala, a onda uhvatila alat i krenula...', počela je opisivati uz fotografije Danijela Dvornik. Na prvoj fotografiji jasno je vidljivo koliko je dlake iščešljala i ošišala na svojoj ljubimici Obami, a onda je stigla i druga fotografija na kojoj je jasno vidljivo da njezin pas ima puno manje dlake nego do tad.

'Nije loše ispala... Dali bi se tu još neki detalji srediti, ali...', stoji uz fotografiju na kojoj Obama gleda u kameru, dok je na trećoj već vidljivo da joj se ne da pozirati. Uz nju je Danijela Dvornik napisala uz hashtag moja prijateljica:

  • +59
Kuća na Braču Danijele Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic

'Nije imala strpljenja. Bitno je da je čista i mirišljava.'

Vjerojatno bi profesionalci pronašli koju zamjerku na šišanje Obame, no za nekog tko nije stručan u tome Danijela Dvornik je to odradila i više nego dobro, a u konačnici je, vjerojatno, zadovoljna i Obama, kojoj se sada neće sve zapetljavati u dlaku.