ZIMSKE RADOSTI

Danijela Dvornik pokazala kako gušta na snijegom prekrivenom Braču: 'Ma 'ko ovo može platit'

21.01.2023 u 17:38

Bionic
Reading

Dobar dio kopnenog dijela Damacije u subotu je osvanuo pod snijegom, a bijeli pokrivač prekrio je i otok Brač, što je na svom Instagram profilu pokazala Danijela Dvornik.Ona se sa svojim kućnim ljubimcem uputila u šetnju po snijegu i pokazala kako gušta u zimskim radostima

Tijekom noći s petka na subotu snježni pokrivač prekrio je područje od kaštelanskog zaleđa, preko Sinja, Imotske krajine, Vrgorac pa sve do omiškog zaleđa, a zabijelio se i otok Brač. Zimske službe imali su posla i na tom dalmatinskom otoku koji se ovog vikenda zabijelio.

Snijeg nije spriječio Danijelu Dvornik, koja se za stalno preselila u svoju dalmatinsku oazu, da krene u šetnju sa svojim četveronožnim prijateljem pa se na svom Instagram profilu pohvalila zimskim radostima.

Na jednoj fotografiJI Danijela drži grudu snijega u ruci dok nasmiješena pozira. 'Ma tko ovo može platiti', piše udovica kralja funka koja je objavila i fotografiju iz šetnje po snijegu u borovoj šumi.

'Guštamo na snijegu', pohvalila se vesela Dalmatinka.

  • +5
Snijeg na Braču Izvor: Cropix / Autor: Matko Biljak

Mnogima je već dobro poznato kako udovica Dine Dvornika i mama influencerice Elle Dvornik već neko vrijeme živi u Sutivanu na Braču. U obnovljenoj kući obitelji Dvornik (koju je završila nakon četiri godine) te polju za uzgoj voća i masliniku, teretani i morskom zraku Splićanka je pronašla svoj životni mir i sreću. Koliko joj ondje odgovara često se zna pohvaliti pratiteljima na društvenoj mreži.

  • +59
Zavirite u bračku oazu Danijele Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic