UŽIVA PUNIM PLUĆIMA

Danijela Dvornik pokazala kako je provela dan na suncem okupanom Braču

02.02.2023 u 08:55

Bionic
Reading

Zima na otoku Danijeli Dvornik nije teško pala, jer, kako je i pokazala na svom Instagram profilu, može uživati u ljepotama Brača kada on nije nakrcan turistima. Dane provodi u šetnji po raznim lokacijama otoka i otkriva neviđene ljepote

'I tako... jedna srijeda je bila vremenski idealna za napraviti 'đir' po južnoj strani otoka. Sve je bilo nestvarno. Predivno. Nakon nizbrdica i uzbrida, 13 km po kamenju, sada ležim nepomično na trosjedu. Ali zadovoljna. Umorila sam se svojski. Uživajte u fotkama', napisala je pored jedne od objava na svom Instagram profilu Danijela Dvornik.

I onda je uistinu objavila niz fotografija za uživanje, ali i jedan video u kojem je pokazala i kako ju je oduševilo malo selo u uvali Farskoj.

Danijela Dvornik u šetnji otokom Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram Danijela Dvornik

Na komentar jedne od pratiteljica kako i poskok voli takvu prirodu, Danijela je duhovito odgovorila da može naići i divlja svinja.

  • +59
Kuća na Braču Danijele Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic

Objavama su redom bili oduševljeni svi, jer spoj netaknute prirode, sunca i morske ljepote nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a Danijela Dvornik, koja se prije nekoliko godina u potpunosti preselila na otok Brač i tamo preuredila obiteljsku kuću gdje i živi, u takvome može uživati tijekom cijele godine.

'Neka vam je uvijek u mislima da vi živite nečiji san', poručila joj je jedna pratiteljica i izrekla ono što drugi misle, ali rijetko izgovaraju.