KAPETAN AMERIKA

Šarmantni Chris Evans novi je najseksi muškarac na svijetu, slažete li se s izborom?

08.11.2022 u 10:39

Bionic
Reading

Glumac poznat po Marvelovom liku 'Captain America' proglašen je najseksi muškarcem 2022. godine. Na Instagramu još uvijek nema ozbiljne djevojke na vidiku, a nova titula mogla bi donijeti Chrisu Evansu razne ulete obožavateljica

Američki glumac Chris Evans proglašen je najseksipilnijim muškarcem godine prema izboru časopisa 'People'. Iako skroman i samozatajan, glumac se našalio kako će ova titula zasigurno učiniti njegovu majku jako ponosnom.

'Moja majka će biti jako sretna. Ponosna je na sve što radim, ali ovo je nešto čime se zaista može pohvaliti', izjavio je Evans, a majka je kasnije komentirala da ju ta titula uopće ne iznenađuje.

Osim toga, rekao je kako će ova situacija posebno zabaviti njegove prijatelje kojima će 'najseksi muškarac godine' sigurno biti nepresušan izvor za stvaranje novih fora. Ipak, Evans je spreman podnijeti taj teret.

41-godišnji Evans najpoznatiji je po ulozi Kapetana Amerike u Marvelovim filmovima o superherojima, a nedavno je postigao i veliki uspjeh s Netflixovim filmom 'Gray man'.

  • +17
Chris Evans Izvor: Profimedia / Autor: Hahn Lionel/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Nakon postignutog uspjeha, glumac je odlučio usporiti tempo i okrenuti se zdravijem i promišljenijem prihvaćanju i pristupanju ulogama.

'Osjećam da sada imam malo više slobode odvojiti se od industrije i pronaći projekte koji će zadovoljiti moj kreativni apetit kad se vratim', komentirao je glumac.