više nije single

Napokon otkriveno koga ljubi najseksi muškarac na svijetu: Chris Evans u vezi je s lijepom Portugalkom

11.11.2022 u 10:02

Bionic
Reading

Chris Evans proglašen je najseksi muškarcem svijeta, a nitko nije mogao vjerovati da je još uvijek samac. Na žalost mnogih obožavateljica, zgodni glumac potvrdio je vezu s portugalskom glumicom Albom Baptistom

Najpoznatiji Marvelov 'Captain America' nedavno je proglašen najseksi muškarcem svijeta. Iako je vijest primio pomalo sramežljivo te priznao da će ga prijatelji zbog toga zadirkivati, pitanje koje su si mnoge žene postavljale bilo je: 'kako je takav muškarac još uvijek single'.

Nažalost, Chris Evans potvrdio je šuškanja o vezi s portugalskom glumicom Albom Baptistom.

25-godišnja glumica većinom je radila projekte portugalskih filmova i serija, no 2020. godine okušala se u snimanju Netflixove serije 'Warrior Nun'. Osim materinjeg portugalskog jezika, govori i engleski, španjolski, francuski i njemački, što bi joj mogla biti odskočna daska za veće glumačke angažmane.

Nekoliko puta kamere su zabilježile seksi glumca i portugalsku glumicu zajedno, a čini se da su njihovi spojevi prerasli u ozbiljnu romansu.

41-godišnji Evans već je nekoliko puta novinarima natuknuo da je spreman za ozbiljnu vezu koja će prerasti u brak. 'To je apsolutno nešto što želim: ženu, djecu, stvaranje obitelji', komentirao je.

Zgodni glumac nije imao sreće u ljubavi. Čak pet godina bio je u vezi s Jessicom Biel, no prekinuli su 2006. godine. Nakon prekida s Biel, bio je s manje poznatim glumicama poput Minke Kelly i Dianne Agron, a čak su ga povezivali sa Sandrom Bullock nakon njezina razvoda 2010. godine.

Nije bio u dugoj vezi sve dok se nije zaljubio u glumicu Jenny Slate 2016. godine koja je zbog njega čak ostavila i supruga, no veza je završila 2017. godine.

Nedavno su ga povezivali sa Selenom Gomez, no čini se da je Evansov odabir naposljetku slatka Portugalka.

  • +17
Chris Evans Izvor: Profimedia / Autor: Hahn Lionel/ABACA / Abaca Press / Profimedia