samo veselje

Dani slavlja za Stjepana Hausera traju, a on ih provodi u najdražem društvu

18.06.2020 u 13:48

Bionic
Reading

Planetarno poznati violončelist prije nekoliko dana napunio je 34. godine i nastupom na slapovima Krke počastio obožavatelje diljem svijeta. Sada im je pokazao još jedan razlog za sreću i slavlje jer njegov tata Mario ima rođendan

'Sretan rođendan mom ocu', napisao je Stjepan Hauser. Na fotografiji pozira zagrljen s tatom, a čestitke simpatičnom Mariju Hauseru stižu sa svih strana svijeta.

Stjepanov tata slika, a kako je sam violočelist izjavio ima odličan sluh, svira gitaru i pjeva, no nikada se nije profesionalno bavio time. Završio je za električara, radio kao ložač i sada je u mirovini. 'Od njega sam naslijedio kreativnost, muzikalnost, senzibilitet, smisao za humor', ispričao je ranije Stjepan za Jutarnji list.

Dane u karanteni Hauser je uglavnom provodio u Istri s roditeljima s kojima je proslavio svoj rođendan. Izjavio je kako voli mir i tišinu i prirodu jer ga gužva, stres i brzina velikih gradova dodatno 'stresiraju'. Budući da je nemirna duha, stalno nešto kemija, stvara pa mu je potrebna neka suprotnost.

Nedavno je progovorio i o suradnji s Lukom Šulićem te najavio povratak 2Cellosa. 'Bit će to malo kasnije nego što smo prvotno planirali, ali bit će to sigurno za 10. obljetnicu 2Cellosa, i to u velikom stilu. Pripremamo veliku turneju, možda ne puno koncerata, ali velikih koncerata u značajnim mjestima. Bio je to dugačak predah, dugo nisam osjetio taj adrenalin, one osjećaje tijekom nastupa, taj adrenalin iz jedne druge perspektive', rekao je glazbenik za Glas Istre.