njegov važan dan

Stjepan Hauser u slavljeničkom raspoloženju: Najprije fešta u najboljem društvu, a onda svira na slapovima Krke

15.06.2020 u 13:18

Bionic
Reading

Uz roditelje i tortu slavni violončelist započeo je obilježavanje svog 34. rođendana. Navečer će obožavatelje diljem svijeta u to ime počastiti nastupom u Nacionalnom parku u srcu Dalmacije

'Hvala vam svima na dobrim željama, vidimo se za nekoliko sati', poručio je Stjepan Hauser svojim fanovima pored fotografije na kojoj sretan pozira s roditeljima, Mariom i Marijom Hauser. Violončelist je svojedobno izjavio da je svjestan kako će mu roditelji jednoga dana nedostajati pa zato svaki slobodan trenutak provodi s njima te da su odigrali su važnu ulogu u njegovom odrastanju.

'Alone, Together - from Krka Waterfalls', naziv je posebnog rođendanskog nastupa sa slapova Krke, koji će se s početkom od 20 sati, emitirati na službenom YouTube kanalu Stjepana Hausera. Bit će to nastavak projekta 'Alone, Together – from Arena Pula'. U izvedbe će uklopiti remek-djela objavljena na hvaljenom albumu 'Classic'.

Izvor: Društvene mreže

'Mislim da su klasična djela nešto što ne izlazi iz mode, nešto što je vječno, klasična glazba je ujedno i humanost, to je u biti osnova svega, cijele glazbe, kulture. Trendovi dolaze, prolaze, a klasična glazba vječno traje, i to ljudi prepoznaju na duge staze. Nekada se čini da se to ne cijeni na duge staze, ali ipak prave stvari uvijek pobjeđuju', izjavio je za Glas Istre. Podsjetimo, u travnju je svoj nastup pulskoj Areni posvetio svima koji su radili na prvoj liniji borbe protiv koronavirusa.