STREAMING NA YOUTUBEU

Svoj 34. rođendan obilježit će na poseban način: Nakon koncerta u praznoj Areni, Stjepan Hauser zasvirao i na slapovima Krke

11.06.2020 u 12:16

Bionic
Reading

Samo su četiri dana preostala do 34. rođendana jednog od najpoznatijih violončelista, našeg Stjepana Hausera, a jedno je sigurno - ove će se proslave itekako sjećati, budući da je nakon koncerta kojeg je održao u praznoj pulskoj Areni, sada zasvirao na bajkovitim slapovima, a kako je to izgledalo moći će se pogledati na njegovom službenom YouTube kanalu

'Alone, Together - from Krka Waterfalls', naziv je posebnog rođendanskog nastupa sa slapova Krke, koji će se u ponedjeljak, 15. lipnja, s početkom od 20 sati, emitirati na službenom YouTube kanalu Stjepana Hausera.

Napravljeno kao nastavak njegovog projetka 'Alone, Together - from Arena Pula', kada je u travnju nastupio sam u praznoj pulskoj Areni i posvetio ga svima koji su radili na prvoj liniji u jeku pandemije koronavirusa, ovoga je puta odlučio sa svojim obožavateljima, na svoj način, obilježiti svoj 34. rođendan.

Ovo je idealna prilika da se uživa u ljepotama Krke i njezinih slapova, kao i u klasičnoj glazbi koju Hauser izvodi na svojem violončelu, a u koje će uklopiti i djela objavljena na hvaljenom albumu 'Classic'. Koncertom sa slapova Krke Stjepan Hauser će još jednom i napraviti najbolju moguću reklamu za Turističku zajednicu Hrvatske, budući da njegove izvedbe ostavljaju bez riječi milijune diljem svijeta.

'Nakon što smo završili '“Alone, Together' iz pulske Arene, shvatio sam da su blizu prekrasne lokacije koje pružaju mogućnost sviranja mojeg najdražeg repertoara u izvanrednom okruženju. I to ne samo na jednom koncertu, već da je moguće napraviti seriju jedinstvenih koncerata. Mnogo mi znači to što se mogu povezati s toliko vas. Iako sviram sam, ipak možemo to iskustvo podijeliti zajedno. Nastup na slapovima Krke ima za mene posebno značenje jer ćemo ga objaviti na moj rođendan. Pridružite mi se da ga proslavimo zajedno, Alone, Together', poručio je Stjepan Hauser.