ODMOR NA JADRANU

Cristiano Ronaldo u Dubrovniku otvorio sezonu kupanja, a njegova zaručnica navukla bijes lokalaca

23.04.2019 u 21:58

Bionic
Reading

Slavni nogometaš Cristiano Ronaldo i njegova zaručnica Georgina Rodriguez već nekoliko dana borave u Dubrovniku koji im je, šuška se, predložio Ronaldov suigrač Mario Mandžukić. Nakon razgledavanja ljepota grada pod budnim okom zaštitara i uživanja u domaćim specijalitetima, nogometaš je u Dubrovniku otvorio sezonu kupanja i pokazao istesane trbušnjake

Juventusov izdanik Cristiano Ronaldo i njegova zaručnica Georgina Rodriguez Uskrs su proveli u Dubrovniku, odsjevši u luskuznoj vili Šeherezadi, u kojoj noćenje stoji 7000 eura, a u kojoj su prije njih odsjele brojne slavne zvijezde, uključujući Richarda Burtona te Elizabeth Taylor.

Slavni Portugalac i lijepa Argentinka proteklih dana uživali su u ljepotama Dubrovnika, a prije odlaska iz Hrvatske nogometaš je odlučio isprobati temperaturu mora. Ronaldo se skinuo u kupaći kostim i otvorio sezonu kupanja, a fotografiju na kojoj pozira na stijenama podijelio je i sa svojim obožavateljima na Instagramu.

View this post on Instagram

😜

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Ronaldo je zvijezda u svjetskim okvirima pa je u Dubrovniku dobio tretman kakav nisu ni najveći državnici svijeta. Nogometaša i njegovu zaručnicu kombijem su dovezli do samih vrata poznatog dubrovačkog restorana 360 unutar gradskih zidina, a tu je čast prije njega doživio samo papa Ivan Pavao II.

  • +11
Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez stigli na večeru u restoran 360 Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Ronaldo i Georgina na taj su način izbjegli obožavatelje, ponajviše djecu koja su ih čekala ne bi li dobili autogram svog omiljenog nogometaša. Kako piše Dubrovački dnevnik, Ronaldova zaručnica se u trenutku uspješnog bijega iz kombija narugala i smijala okupljenoj djeci.

Njezino su ponašanje mnogi osudili, a umjesto skromnosti, nogometaš i njegova zaručnica opijena slavom još jednom su pokazali uobraženost koja se nogometašu i ranije pripisivala.

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez s prijateljima na večeri u restoranu 360 Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Slavni nogometaš danas je napustio Hrvatsku, obzirom da Juventus iduću utakmicu igra protiv Intera u Milanu već 27. travnja, pa se Ronaldo i njegovi suigrači moraju pripremiti za derbi.