bile su joj 22 godine

Cindy Crawford progovorila o propalom braku sa 17 godina starijim Richardom Gereom

21.09.2023 u 13:38

Bionic
Reading

U dokumentarcu 'The Super Models' četiri najuspješnije manekenke svih vremena progovorile su o svojem životu u razdoblju najvećeg karijernog zaleta, a Cindy Crawford dotaknula se i kratkog braka s poznatim holivudskim šarmerom. Iako je Richard Gere bio 17 godina stariji od nje, Cindy je priznala koliko je bila očarana njime te zašto je bila spremna prilagoditi se njegovim godinama

25 godina bračne sreće Cindy Crawford i Randea Gerbera mnoge je navela da već i zaborave prvi brak lijepe Amerikanke koja je jedna od najpoznatijih manekenki svih vremena. Koncem osamdesetih Cindy Crawford i Richard Gere bili su jedan od najpoznatijih it parova, a njihova romansa privlačila je značajan interes javnosti zbog razlike u godinama!

Crawford i Gere upoznali su se 1988. godine kada je on imao 39 godina, a ona tek 22 godine. Razlika u godinama nije ih spriječila da se zaljube pa su u prosincu 1991. pobjegli u Las Vegasu na tajno vjenčanje, no brak su raskinuli četiri godine nakon.

'Mislim da sam imala 22 godine kad smo se upoznali', prisjetila se Crawford u novom dokumentarcu objasnivši da se kao mlada žena htjela maksimalno prilagoditi svom starijem partneru. Kako bi mu se svidjela, oblikovala je svoja mišljenja prema njegovima: 'Spreman si se oblikovati oko onoga u koga si zaljubljen', rekla je sjetno.

Poznati glumac tada je uživao slavu zbog filma 'Zgodna žena', a Crawford je bila među najtraženijim modelima radeći s Chanelom, Muglerom i Ralph Laurenom. Njihova se romansa dogodila tijekom važnog razdoblja u njihovim karijerama, a manekenka je tada napustila modne piste i uživala u uspješnim projektima visokog profila poput svoje kultne reklame za Pepsi.

'Gere je bio stariji, pa sam jednostavno bila u drugom krugu i nisam više radila neke od onih modernih stvari. To je bilo razdoblje u mojoj karijeri u kojem sam se udaljila od elite visoke mode i na neki način preuzela više kontrole nad svojom karijerom', ispričala je Crawford.

Prekrasna Cindy prisjetila se i 1991. godine kada je s holivudskim zavodnikom stigla na crveni tepih dodjele Oscara.

'Pozvali su me da idem na dodjelu Oscara s Richardom. Pitala sam se: 'Pa, mislim, što modeli rade dobro?' Dobro nosimo odjeću. Bolje da izgledam dobro', rekla je prisjetivši se kako je na crveni tepih stigla odlučna da zadivi okupljene. U namjeri je uspjela uz pomoć Giannija Versacea koji joj je za tu priliku napravio crvenu haljinu koja je ujedinila glamur i seksipil.

Danas su Gere i Crawford u solidnim odnosima, no njihovi životni putevi krenuli su u različite smjerove. Dodala je da je njihova razlika u godinama na kraju postala problem, a činjenica da tijekom veze nisu dijelili prijateljstvo za nju predstavlja glavni razlog zašto u ljubavi nisu opstali.

Cindy Crawford Izvor: Profimedia / Autor: @MALIBUUSTARS YOUTUBE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia