RAZLIKE U PRISTUPU

Boris Rogoznica svojim objavama na društvenoj mreži izazvao raspravu o domaćem turizmu

16.08.2019 u 19:26

Bionic
Reading

Doris Pinčić Rogoznica i njen muž Boris bili su na putovanju po jugu Italije. Sad im se dojmovi sliježu, no neke Borisove misli našle su plodno tlo među onima koji ga prate na Instagramu

Glumica Doris Pinčić Rogoznica i njen muž Boris na kratko su posjetili Italiju. Par se odlično proveo, no Boris Rogoznica na svom je profilu Instagrama podijelio nekoliko mišljenja koja su izazvala raspravu o hrvatskom turizmu.

'Ah, ti Talijani... Čudo su i gotovo! Pitaš ih nešto na engleskom, a oni ti odgovaraju na talijanskom. Očito su sve razumjeli kad odgovaraju, ali nema šanse da ti odgovore pa da i ti nešto razumiješ. Probao sam njihovu pizzu, 'najbolju na svijetu'. Dobra je, ali nije sad neka ogromna razlika od naših dobrih picerija. I dalje su to isti sastojci u osnovi, samo je bolje brendirana i naplaćena. Salut da Napoli', komentirao je Boris uz fotografiju na kojoj Doris Pinčić Rogoznica i on jedu u talijanskom restoranu.

'A 'manču' traže za svaku glupost. Pitaš ih gdje je neka zgrada ili gdje se cvikaju karte od vlaka za Vezuv, oni odmah ispruže ruku da im daš nešto love. Ma, mizerija. Nema do našeg svita i našeg Jadrana', bio je samo jedan od sličnih komentara.

Doris Pinčić Rogoznica na svom je Instagramu također objavila niz fotografija na kojima priča o putovanju od Napulja do Caprija i ljubavi prema kuhanju koju je stekla od bake i tate.