NE zna se koja je ljepša

Bojana, Indira, Fani i druge poznate dame skinule suvišne krpice, no fotografija Ane Gruice ona je koja je ostavila sve bez riječi

06.08.2019 u 16:01

Bionic
Reading

Instagram je prepun fotografija naših poznatih ljepotica koje su, na radost svojih brojnih fanova, spremno uskočile u kupaće kostime pokazavši kako su u top formi

Splitska glumica i fitness trenerica pokazala je mnogobrojnim pratiteljima na društvenim mrežama kako uživa upijajući sunčeve zrake na plaži.

Pored isklesanog tijela i brončane boje, Ana Gruica Uglešić na fotografiji pozira u toplesu vješto skrivajući ostatak tijela. što je naravno privuklo pažnju i donijelo joj mnoštvo komplimenata. U opisu je poručila da odmara glavu prije probe, i pozvala ekipu da dođe na njezinu novu predstavu.

'Kad ti japanka uništi koncept umjetničke fotografije... Bar se vidi da radim leđa. P. S. Imam gornji dio kupaćeg. Samo sunčam leđa', napisala je. Glumica broji sitno do premijere predstave 'Kaligula/Britanik', koja će se u subotu održati u Galeriji Meštrović u sklopu Splitskoga ljeta 2019..

Bojana Gregorić Vejzović još uvijek uživa u Barceloni gdje odmara od kazališnih i filmskih obaveza, a fanove je posebno oduševila s jednom od fotografija na kojoj pozira na pješčanoj plaži u jednodijelnom crnom kupaćem kostimu koji joj ističe besprijekornu figuru i duge vitke noge. Mnogi su zaključili da izgleda kao da je desetak godina mlađa.

  • +11
Fashion Guru: Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Nives Celzijus je uz novu fotku u badiću u opisu je napisala kako se nada da se 'mrzitelji kupaćih' neće uvrijediti na još jednu takvu fotku. Poručila je da su svi na plaži oko nje bili u badićima i da nitko nije bio zabrinut zbog toga što će reći djeca.

  • +10
Nives Celzijus Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Fanovi Indire Levak su dočekali i njezino plažno izdanje. Pjevačica je objavila fotografiju iz Makarske na kojoj pozira u crnom bikiniju zanimljiva kroja i pritom pokazuje isklesano tijelo i top formu. Indirn ljetni look jako se svidio njezinim obožavateljima i prijateljima. Komentirale su i violončelistica Ana Rucner i Bojana Gregorić Vejzović, s punim divljenjem pjevačici.

Fani Stipković gušta u Veloj Luci a pratiteljima se pokazala u zelenom kupaćem kostimu.

RTL-ova voditeljica Doris Pinčić Rogoznica odmara i dalje u rodnom Zadru, u badiću se odlučila pokazati pozirajući u društvu svoje kćeri Gite.

Od početka ljeta Ecija Ivušić pokazuje se u različitim kupaćim kostimima i svaku put iznova oduševi one koji je prate.

U badiću se pokazala televizijska voditeljica Edita Misirić Vrkljan koja je prije godinu i tri mjeseca rodila sina Vanju.