SASVIM ISKRENO

Boris Rogoznica po prvi put progovorio o razvodu od Doris: 'Da je sve bilo super do njega ne bi došlo'

20.06.2020 u 19:57

Bionic
Reading

Nakon što su prije tjedan dana potvrdili nagađanja o razvodu, svoju stranu priče glazbenik Boris Rogoznica odlučio je premijerno ispričati za emisiju RTL Exkluziv

Nagađanja da u braku voditeljice Doris Pinčić Rogoznice nije sve kako treba, sve su glasnije krenula prije desetak dana, a onda su donedavni supružnici i roditelji dvoje djece odlučili zajedničkom objavom na Instagram profilima svakog ponaosob potvrditi sve.

Zanimljivo je kako je Rogoznica odlučio upravo RTL-u dati intervju i progovoriti o raspadu svoga braka, budući da je do prije nekoliko mjeseci njegova supruga bila zaštitno lice ove televizijske kuće.

U intervjuu s RTL-ovom novinarkom Anom Miščević, Boris se osvrnuo na medijske napise o svom razvodu rekavši kako je period kada možda nisu bili najbolje iza njih.

'Vijest o razvodu došla je u pravi trenutak, kad smo sretni i kad smo sve posložili', priznaje glazbenik koji je nekoliko dana nakon što je njegov razvod postao glavna medijska tema odlučio predstaviti novi singl.

Na pitanje RTL-ove novinarke zašto se sa uskoro bivšom suprugom odlučio na razvod, Boris je izjavio sljedeće: 'Da je sve bilo super do njega ne bi došlo. U ovom trenutku na njega ne gledamo kao na nešto negativno već upravo suprotno'.

Doris Pinčić Rogoznica Izvor: Pixsell / Autor: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

'Možda ima nešto u tome da je ta sedma godina zaista krizna. Osjećaji se poslože drugačije, vidiš da se ne osjećaš sretno, zadovoljno, dobro i počneš razgovarati o tome. Doris i ja smo oduvijek dobro funkcionirali u dogovorima i razgovorima i ja čak mogu reći da sam siguran da jedno drugo još više volimo i još više cijenimo nakon ovakve situacije', priznaje Rogoznica pritom otkrivši kako im je s razvodom bio najmanji problem suočiti djecu.

'Dok god se mi slažemo, oni su sretni i uopće ih ne zanima što se događa. Temelj naše veze oduvijek je bilo prijateljstvo. Za ničim ne žalim. Cijelo vrijeme smo se trudili biti najbolja verzija sebe. Dali smo sve od sebe, tako nas je životni put naveo. Već sada funkcioniramo kao fantastični prijatelji i roditelji', otkriva uskoro bivši suprug poznate domaće voditeljice.

Na pitanje što je dovelo do razvoda, Rogoznica je otkrio kako nije bilo ništa konkretno te da razvodu nije kumovala neka treća osoba.

'Doris i ja smo tog 'tigra zajašili'. Mi smo odabrali živjeti život javnih osoba i mi se s ovim moramo nositi', mišljenja je pjevač koji, kako sam izjavljuje, vjeruje kako bi puno žena volilo da je muškarac deset posto onoga što je on bio u njihovu kućanstvu, no ništa manje od njega nije 'potezala' Doris.

'Nimalo mi se nije promijenilo mišljenje o Doris od prvog dana kada smo se upoznali. Doris je za mene pojam. Ja bih rekao žena, majka, kraljica', zaključuje Rogoznica.