Vedra i uvijek pozitivna

S osmijehom na licu: Doris Pinčić Rogoznica prvi put u javnosti nakon što je obznanila da se rastaje

12.06.2020 u 15:36

Bionic
Reading

Voditeljica emisije ' Dobro jutro Hrvatska' u četvrtak je objavom na Instagramu potvrdila dosadašnja naklapanja o razvodu od glazbenika Borisa Rogoznice. Od jutros je aktivna kad je o poslovnim angažmanima riječ, a na njezinom licu ne vidi se tuga

Doris Pinčić Rogoznica angažirana je kao voditeljica na otvaranju Sportskih igara mladih koje se održavaju u Prelogu. Pojavila se u kratkoj bijeloj haljini i pokazala noge. Preko koje je odjenula svjetlo ružičasti sako, imala decentnu šminku i na njoj se po ničemu ne da naslutiti da se nešto loše događa u njezinom privatnom životu.

Doris Pinčić Rogoznica Izvor: Pixsell / Autor: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Kako je i sama jučer potvrdila u objavi na društvenim mrežama, ona i suprug ostali su u dobrim odnosima. Uz zajedničku fotografiju s djecom, Doris je napisala pojašnjenje što je njezino prvo obraćanje javnosti otkako su počela šuškanja o razvodu:

'U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati i pričati ali ajde... Iako već neko vrijeme nismo životni partneri i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Nema drame, svi su živi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmijehom. Više ništa nemamo za reći o tome, niti se tiče IKOG osim naše obitelji i molimo sve da to poštuju. Hvala svima na razumijevanju', stoji u objavi.

Doris i Boris zajedno su se mogli vidjeti još na rođendanu sina Donata 16. veljače u jednom zagrebačkom restoranu, no bez vjenčanog prstena. Suprug Boris Rogoznica svoj je profil zaključao za javnost, a na neko vrijeme ga je i izbrisao. Nekoliko dana nakon što su krenula šuškanja o razvodu, par je potvrdio da su tvrdnje istinite. Razlog još uvijek nije poznat.