POTVRDILA NAGAĐANJA

Doris Pinčić Rogoznica: Iako već neko vrijeme nismo životni partneri i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece

11.06.2020 u 19:48

Bionic
Reading

Iako su već neko vrijeme glasna šuškanja kako u braku Doris Pinčić Rogoznice i njezinog supruga Borisa Rogoznice ne cvatu ruže, popularna voditeljica i glumica se o tome oglasila i na društvenim mrežama

'U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati i pricati ali ajde... Iako već neko vrijeme nismo životni partneri i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Nema drame, svi su živi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmijehom. Više ništa nemamo za reći o tome, niti se ticče IKOG osim naše obitelji i molimo sve da to poštuju. Hvala svima na razumijevanju', poručila je popularna voditeljica 'Dobro jutro, Hrvatska' na svojem Instagram profilu uz zajednički selfie sa suprugom i djecom.

Nagađanja da je brak lijepe Zadranke na klimavim nogama ovih je dana tema brojnih spekulacija, a sve je dodatno 'začinila' i informacija da HRT-ova voditeljica i glazbenik već neko vrijeme ne nose vjenčano prstenje te se čini da posljednjih tjedana i ne žive zajedno.

  • +5
Doris Pinčić Rogoznica Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Kad je u pitanju privatni život, oduvijek su bili vrlo samozatajni pa su čak i kada su započinjali svoju vezu, Doris i Boris isprva je skrivali i tvrdili kako su tek prijatelji.

Vjenčali su se 6. rujna 2013. u zadarskoj katedrali sv. Stošije, kada je Doris bila zvijezda serije 'Larin izbor', nakon čega se uspješno otisnula u voditeljske vode. U braku su dobili dvoje djece, sina Donata i kćer Gitu s kojima su preselili u predgrađe Zagreba, gdje su kupili kuću, kako su se hvalili, bez kredita.