PROFI SAVJETI BIVŠE SPORTAŠICE

Blanka Vlašić potiče na vježbanje kod kuće: Motivirati vas može i usisavač, bez da ga taknete

17.05.2021 u 19:28

Bionic
Reading

Naša proslavljena sportašica Blanka Vlašić u videu kojega je podijelila na Instagramu kaže kako je razmišljala o tome kako kao bivša profesionalna altetičarka može pomoći ženama u motivaciji za tjelovježbu. Za vas dame, Blanka ima tri pomalo neobična savjeta, ali ništa vas ne košta isprobati

'Upravo sam završila sa svojim vježbanjem kod kuće. Znam da izgledam...', kaže Blanka, pa nakon traženja prave riječi uz smijeh dodaje: 'Užasno'.

'Ovo je moj izgled poslije vježbanja, onako kako stvarno izgledam bez filtera, ali baš me briga jer hormoni sreće jure mojim tijelom', kaže Blanka pa otkriva kako je razmišljala o tome kako kao bivša profesionalna sportašica može pomoći ženama da se motiviraju na vježbu kod kuće.

Prvi Blankin savjet je da kod kuće uvijek vježbate s nakitom.

'Kad stavim nakit, pedeset posto sam spremnija na tjelovježbu nego bez njega', kaže Blanka.

Drugi Blankin profesionalni savjet je da pametno birate glazbu, što bi značilo da zaboravite na sve one workout playliste s raznih servisa.

  • +9
Blanka Vlašić Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

'To ne mora biti neki bolestan beat, nego glazba koja u vama budi emocije. To zapravo može biti kombinacija vježbanja i ture plakanja. Vjerujte mi, pali', kaže Blanka.

Do posljednjeg savjeta, i daleko najneobičnijeg, Blanka kaže da je došla slučajno zbog malo ljenosti.

'Ne pitajte zašto, ali čini mi se da je lakše vježbati ako vam je na vidiku usisavač. Bilo mi je lijeno maknuti ga, a onda sam shvatila da je možda i bolje da tamo stoji, jer osjećam kao da imam ispriku zašto ne usisavam. Mislim da je motivirajuće pa stoga držite usisavač na vidiku', zaključuje Blanka i želi svojim pratiteljicama odličnu vježbu.

Blankine pratiteljice i pratitelji oduševljeni su savjetima, ali u jednom se ipak ne slažu s njom, a to je da nakon vježabnja izgleda užasno.

'Tvoje oči, koža i srce uvije sjaje', jedan je od komentara.