gušta U sportskoj mirovini

Blanka Vlašić objavila simpatičnu video snimku sa skijanja

22.03.2021 u 15:41

Bionic
Reading

Nakon oproštaja od atletike, jedna od najuspješnijih hrvatskih sportašica svih vremena kratko je boravila kod brata Nikole u Moskvi, a onda je s prijateljicom Ivanom Brkljačić otputovala na Jahorinu gdje je uživala u skijanju. Fanovima je odlučila pokazati kako je izgledala jedna od tamošnjih epizoda

Vijest da se Blanka Vlašić povukla iz sporta i otišla u 'sportsku' mirovinu krajem veljače odjeknula je Hrvatskom, ali i svijetom. Tri tjedna nakon što je službeno objavila kraj karijere Blanka Vlašić odlučila je dati si oduška za učiniti sve ono što nije mogla ili stigla. Naša trofejnija skakačica u vis na odmor je otišla u susjednu BiH.

  • +6
Hrvatska atletičarka Blanka Vlašić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Na Jahorini joj je društvo radila prijateljica, naša najtrofejnija bacačica kladiva, 38-godišnja Ivana Brkljačić, a kako im je bilo pokazale su fotografija na društvenim mrežama. Sad je Blanka odlučila pokazati snimku na kojoj se slučajno zaustavila na crnoj stazi. Muški glas na snimci pokazao joj je kako će se izvući iz te situacije nakon čega je Blanka nastavila skijati bez problema.

'Imam mnogo planova za slavlja nakon što završim karijeru. Ići ću na skijanja s cijelom obitelji ili iskusiti novogodišnju zabavu zabavu na nekom egzotičnom otoku na kojem ću se kupati tijekom zime u Europi', najavila je svojedobno naša proslavljena sportska zvijezda.